Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tibia üst kırığı oluştu, dava nasıl, ne zaman sonuçlanır?

Mcttsdmr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 2015 yılında motosiklet kazası geçirdim ticari taksinin önümde u dönüşü yapması sonucu tibia üst kırığı oluştu kalıcı platin var bacağımda (ticari taksi asli kusurlu)dava 2015 te açıldı Bursa adli tıp %5 rapor verdi daha sonsa hakim değişti herşey başa döndü İstanbul adli tıptan rapor istedi Uludağ üniversitesinden istenen tetkikler İstanbul adli tıbba gönderildi şu an e devlette dosya gözüküyor şimdi davanın 13.duruşması yapılacak davanın sonuçlanması daha ne kadar sürer? (4.yıla girdi)ikincisi tazminatla alakalı kaza tarinde 34 yaşında idim 2 çocuk sahibiyim asgari ücretten hesaplama yapılacağını söyledi avukatım bide 9 ay rapor kullandım maddi tazminat miktarı ne olur benzer vakalarla karşılaşmış veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Üst Alt