Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tesyev ne iş yapar?

garraro

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
afyonkarahşsarda bir arkadaşımız tekerlekli sandalye masa tenisi branşında spor yapmaya karar verdi. biz de dedik adı, engelliler spor yardım vakfıya TESYEV'e bir spor sandalye için başvuralım dedik.
cevap: manidar: üzgünüz yardım yapamayacağız.federasyona başvurun!!!

1) federasyona başvuracak olsam sana niye müracaat edeyim?
2) federasyon adı üstünde: federasyon. senin adın da : spor ve eğitim yardım vakfı.
3) TESYEV olarak kime hangi şartlarda yardım yapıyorsunuz?

anlamak mümkün değil, başının çaresine bak diyorlar, sonrada milletten onca para topluyorlar.

artık hiçbir şekilde güvenim kalmadı bu engelli derneklerine ve arkadaşlarımı da tavsi ediyorum: sakın destek mesajı atmayın dernek yada vakıflara.

Acun'un programına falan çıkın medyatik olun reklam yapın bakın nasıl yardımcı oluyorlar.
Yok öyle bedavaya yardım bilmiyormusunuz.

yavaş yavaş anlıyoruz artık.gerçekten engelliler üzerinden birileri nam salıyor gariban da bakakalıyor

kgokce;
o zaman kime neye göre para veriyorlar?bunu da açıklayın!!!
biz dilenci gibi para istemedik.kısıtlı imkanlarla spor yapmak isteyen bir engelli kardeşimize, adına spor yardımı vakfı dedikleri bir kuruluştan yardım istedik.
o zaman bizim ile hiç yardım gelmeyecek, sizin dediğinize göre.sıra meselesi yani!!1

serkan005;
maşallah maşallah, allah devamını getirsin!

Ben bir genel engelli/sakat/özürlü adı altında program yapıp para toplanmasından rahatsızım.
Sonuçta benim bedensel eksikliğim üzerinden birileri rant elde ediyor. O programda bulunanlar bu işi para almadanda yapmıyorlar.
Ve bana bir lira faydası yok!
Üstüne bide engellinin hakkı olanı yardım konusuna sokup.
Devletin vermesi gereken t. sandalye gibi ürünlerin hak olmaktan çıkmasına katkı yapılmakta. Köstek olunmakta.
Aynı şekilde sokakta satılan dergilerden, gazetelerdende rahatsızım.

Ne demek kardeşim engelli gazetesi?
Benim üzerimden rant elde ediceksin bana dönüşü olmıycak!

Bu para toplayanlara hep beraber tepki göstermemiz gerekirken. Hiç birimiz sesimizi çıkarmıyor.
Hangi hakla benim adıma para topluyorsunuz?
Yazıklar olsun...

saww;

bende ona şaşıyorum: hem bizim adımıza para topluyorlar hem de bir ihtiyacımız olduğunda yüzümüze bakmıyorlar.
kime neye göre yardım yapıyorlar merak ediyorum doğrusu!!!

tamam birilerine yardım ediyorlar da, bu birileri gerçekten ihtiyaç sahibi mi? yada bizim de ihtiyacımız olduğunda bize niye yardım etmezler.

sanırım biz talebimizi gariban derneğimiz aracılığı ile değilde, belediye başkanı yada valilik kanalıyla yapmamız gerekiyordu.!!!

sgk ayrı bir alem zaten, terör gazilerine her türlü sandalyeyi temin ediyor, bize yok.gazilere saygım sonsuz herşeyin en iyilerine layıklar ancak illa gidip çatışmada kurşuın mu yememiz gerekiyor bizim de?bu da enteresan bir durum.

pozitif ayrımcılık dediler, halihazırda engelliler arasında ayrımcılık yapılıyor!

Üst Alt