buraya ilk kez başlık açıp ilk kez yorum yazacağım.öncelikle herkese merhaba.başlığın adından da belli olduğu gibi ilginç bir dünyada yaşıyoruz.henüz teşhis edilememiş bir kas hastalığım var.her zaman halime şükrediyorum.ağrılarım olsa da bir şekilde hayatıma devam edebiliyorum.gezebiliyorum.(omuzlarımda ve bacaklarımda ağrılar var) ama içimdeki beni kimse göremiyor.belkide görmemeleri daha iyi.insanların özeli olmalı.başka hastalıklarım da var.istanbul'da yaşıyorum.36 yaşındayım.bekarım.evlenmeye biraz uzağım.çünkü sağlıklı bir insan ile evlenmek her zaman zor.içimizden evlilik yapanlar vardır mutlaka.onlara sözüm yok.ben kendi açımdan böyle düşünüyorum.
buraya yazmamdaki amaçlardan biri istanbul'da işinin ehli bir nöroloji doktoru önermenizi rica ediyorum.tabi kaslar ile ilgili bir uzmanlık daha varsa beni aydınlatabilirsiniz.
ayrıca istanbul'da yaşayıp evlilik düşünen benim gibi durumda olan bir bayan varsa tanışabiliriz.bunu ciddi olarak söylüyorum.çünkü halimizden yine kendimiz gibi biri anlar.ailemiz bile zamanla bizden uzaklaşıyor.iyi bir eş dünyalara bedel diye düşünüyorum.
buraya yazmamdaki amaçlardan biri istanbul'da işinin ehli bir nöroloji doktoru önermenizi rica ediyorum.tabi kaslar ile ilgili bir uzmanlık daha varsa beni aydınlatabilirsiniz.
ayrıca istanbul'da yaşayıp evlilik düşünen benim gibi durumda olan bir bayan varsa tanışabiliriz.bunu ciddi olarak söylüyorum.çünkü halimizden yine kendimiz gibi biri anlar.ailemiz bile zamanla bizden uzaklaşıyor.iyi bir eş dünyalara bedel diye düşünüyorum.