Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları açıklandıktan sonra kuruma başvuru süreci nasıl işleyecek?

reiis

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaslar Tercih sonucları açiklandiktan sonra atandigimiz kuruma istenilen belgeleri ne zaman goturecegiz yani getirin diye onlarmi aciklayacak yoksa biz sonuclar aciklandiktan sonraki gunmu goturecegiz 1. tercihde islem nasil yurudu

reiis;

toprağım inşallah atanırsan atandığın kurumdan tebligat geliyor bir buçuk iki ayı buluyor işe başlaman

yani o tebligat gelecekki bizde istenilen belgeleri goturelim

yorgun kardeş atandın mı yoksa gaybetemi konuşuyorsun

bir bilen yok mu daha önceki atamalardan işe başlayan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.

sevenler1981;

evet kardeşim şu an çalışıyorum atandım süreç aynen yazdığım gibi işe başlama 2 ayı buldu bende acele edip işten çıktım malesef yüklü bi tazminattan oldum kardeşim eğer çalışıyosanız tebligat gelmeden işi bırakıp madur olmayasınız inşallah atanırsın kardeşim

yorgun kardeş merhaba işten ayrılmasaydım tazminat alırdım diyorsun bu nasıl oluyor devlet memuru olduğunda özel şirket tazminat olabiliyormuyuz veya özelde çalışan bir kişi devlet memuru olduğunda tazminat alabilirmi?sizlerde cevap bekliyorum..........

İş yerinden kendi isteğinizle Ayrıldığınız için Tazminat alamazsınız. İster memur olun İster işçi..

yorgunn;

İşyeri isim değişikliğinden dolayı 1 ay önce tazminatı aldım zaten o yönde sıkıntım yok
Bende elime tebligat gelmeden işyeriyle konuşmayacağım çıkma konusunda teblighat gelsin gidelim evrakları verip bekleyelim evraklardan sonramı 2 ay bekledin yoksa ataman olduktan sonraki sürek mi bu

Üst Alt