Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Televizyon reklamları ile süslenen araç kampanyaları asılsız. Olmaz olsun kampanyanız

Konular
56
Reaksiyonlar
8
3 haftadır X marka aracın x marka modelini istanbuldaki çeşitli firmaları arayarak veya şahsen giderek fiyat bilgisi aldım.verilen fiyatlar birbirine cok yakın en fazla 200 tl oynuyordu arasında.
2 gündür tv'lerde reklamı sunulan şimdi al 2013 de öde takasda 3000 tl indirim bilmem kaç aya sabit kur avantajı vs.bu firmanın nerdeyse istanbuldaki tüm satıs bayilerini aradım bugün resmen DUMUR oldum :)

geçen hafta bana 46.500 e gelen araç 53.500 olmuş :) hepsi buna yakın fiyat verdiler :)

yapmış oldukları kampanya için kendilerine teşekkür ettim bir kaçı tersledi beni ama olsun :)
yüzlerine vura vura nasıl insan kazıkladıklarını bildirdim ya o bana yeter :)

Önce "bindirim" yapıp sonra indirim yapmayı pek severler!

1 hafta arası bile yok aynı araçı sordum. 5.000 tl oynarmı ya :)
reklamın parasınıda bizden çıkaracaklar anlasılan :)

Syn Fevzieryılmaz
Üzülerek lanet ederek elimiz kolumuz bağlı olması nedeniyle lanetleyerek yazıyorum.
Malesef ülkemizde birçok şey gerçekleri yansıtmıyor ve reklam dediğinde zaten süsleme sanatı.
Belki alakasız olabilir lakin basit bir örnek vereyim Samsunda yurt dışından araç getiren bir firmayı aradım getz modeli için araca neredeyse türkiye sıfır fiyatı çekti dedim sıfır türkiyede dediğin fiyata alınabilir savunmaya geçti ya işte bu araba almanya montajı daha sağlam vs.vs. beni kekmi artık salakmı sandı hemen yapıştırdım cevabını dedim getz ne zamandan beri almanyada üretiliyor veya montajlanıyor dediği cümle ya kardeşim işine gelirse al kapadı tlf. lakin ben rahatlamış bunuda böyle paylaşmak istedim

doğrudur ne diyelim kardeşim...
saf görmesinler sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar :)

hatta bayinin biri dediki istediğin araçtan istanbulda bir tane bende var oda bir kaç güne satılır.
X marka olarak artık bu aracı bir daha getirmeyecegiz.yüzünüzde kızarmıyor dedim aradıgım tüm bayilerde bu araç stoklarda var, varki fiyat verdiler :)
daha 3 hafta önce aracın tv lerde reklamı dönüyordu yeni model bu dedim.beyefendi müşterilerim var zamanım yok diyerek geçiştirdi :)

neden x marka diyorsunuz ki, yazın kimin ne olduğunu herkes görsün...

fevzieryilmaz;
Sayın fevzieryılmaz,

Bu firmanın ismini açıklamaktan neden çekiniyorsun?

Evet sayın feyzi yılmaz neden çekiniyorsunuz firma ismi vermeye yoksa sizde rakip firmanın elemanımısınız ?

marka model verin ki araba almaya niyetli arkadaşlar da faydalansın

yürü len gazi78 :)
(arkadaşla aynı işyerindeyiz)
Bardakların yıkanması lazım birde toplantı odasındaki sandalyelerin 1.kata inmesi gerek gelirken çöpleride topla hadi arkadaşım sen onlarla meşgul ol nerden buluyorsun pc yi nerden yazıyorsun çözemedim :)

firma ismine gerek yok.
araştırdıkca bk cıktı :) o ayrı mesele de
araç alacak kişiler bence iyi araştırmalı.
sonucta 5 sene satamıycaz.

4 tane tuşa bastın yorulmuşsundur 1 kahve içte kendine gel yada istersen 2. el sallama çay var sen alışkınsındır 2. el kullanmaya pc in bile 2. el

suç sende degilki seni 23 senedir çalıştıran bu şirkette :)
o kadar ihtiyacı olan insanlar var.
bırak bende kurtulayım senden bu şirkette :)

Üst Alt