Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız var

AYCAGOZLU

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim tekerlekli sandalyaya bağlı bir teyzem var 1 saat önce beni aradı ve evden dışarı çıkamadığını söyledi yatağa bağlandığını söyledi doktora dahi gidemediğini söyledi heryere başvuru yaptığını ama maalesefki bir sonuç alamadığını söyledi....elden düşme kullanılabilecek durumda tekerlekli sandalyesi olupta kullanmayan arkadaşlarımız varsa bu teyzeye yardım edebilirmiyiz.EĞER ÜCRET İSTEYEN OLURSA BEN VERECEĞİM ARKADAŞLAR...

Merhaba, bende manuel bir tane mevcut yalnız İstanbul'dayım. Kargo ücretini ödeyebilirim derseniz gönderebilirim.

öderim tabiki neden ödemeyeyimki ben adresi size meil olarak atayım allah sizden razı olsun .....

skurtluk arkadaşım bir daha sizden cevap çıkmadı ayarlayamadınız sanırım

meraba aycagözlü,benim sandalyem var yenidir,ben izmirdeym,istersenz size verebilirm,annem pazar günü balıkesire gelicek istersenz onunla gönderirm istersenz kargoyla hemen yollarım,hiçbi ücret istemem,allah razı olsun deyin yeter bana,sağlıcakla kalın.

Kusura bakmayın bugün müsait olmadığım için gönderemedim. Onuray göndermedi ise pazartesi günü halledebilirim.

şimdi onuray kardeşimle iletişim kurmaya çalışıyorum... inşallah onuraydan olumlu yada olumsuz yanıt alırım... şimdilik teşekkürler....

mrb.ben onurayın annesiym oğlm şuanda sporda,size acil yazyım dedim,meraklanmayın sandalye oturma yeri genş olduğu için oğlum rahat kullanamıyo,dar olmasını istiyo çünkü belini tutamıyo,onada başka sandalye gelicek bizde elimzdeki fazla sandalyayi ihtiyaç sahibine vermek istiyoduk şükürki karşımıza siz çıktınz, engeç bugün yarın mukaddes teyzeyi arayıp sandalyeyi ona ulaştırcz siz meraklanmayın,allaha emanet olun.

paylaşmak ALLAHın lutfu herkese nasip olmaz ALLAH hepinizden razı olsun

Bu mavi kapak olayı vardı bir ara ben ve kız arkadaşım baya bir ugrasmıstık devam ediyormu acaba cunku elimde baya bir kapak kaldıda eğer bıraktığım yerde duruyorsa tabi.

vesile olmak birşeylere çok güzel ... allah onurun annesinden razı olsun sağol annecim sitenin duyarlı annesi :)

Sağol onuray şimdi mukaddes teyzem aradı sandalyeyi aldığını ve çok mutlu olduğunu bugün sandalyeye bindiğini söledi...size ve annenize çok ama çok teşekkür ederim ....nasıl teşekkür etsem azdır ....

Bnde skurtluk'a teşekkür ederim o da sandalyesini bana verdi:) çok teşekkür ederim semra abla :)

aslı hanm,böyle güzel bi olaya bizi vesile ettiğnz için biz teşekkür ederz,arkadşlar bizi ancak biz anlarz,aylarca bende çocuğma sandalye bulamamştm,çok zorluk çekmştm,eve girip çıkarken yavrumu hep sırtmda taşıdım,buyzden dizimi sakatladm,şükürki şimdi sporcu olduğu için onada yurt dışından hediye gelmşti,ama kullanamıyodu,boşuna duracağına ihtiyacı olanın kullanması bizi daha mutlu eder,kusura bakmayın hafta başında götürecktim ama araba ayarlayamadım,oyüzden gecktim,aslı hnm mukaddes teyze ve kızyla tanştım sizdende konuştuk,meraklanmayım maddi gücüm yetmesede manen bundan sonra onların yanında olacağm,buarada pazar günü balıkesire gelcm inşallah,sizinle tanşmak isterm,hepinz allaha emanet olun.

tabiki görüşelim her zaman beklerim çok çok sağlun mukaddes teyze çok mutlu bugün beni arıyınca çok sevindim oda sizleri çok sevmiş herşey için teşekkürler....

Üst Alt