Merhaba,
Internette arama yaparken foruma denk geldim. Yurt disinda doktora yapiyorum.
Engelli ve yaslilar icin elektrikli bir arac uzerinde calisiyoruz. Ben de kullananlarin agzindan fikir almak istedim.
Ornegin,
Benim sormak istedigim,
Kullananlar acisindan "soyle bir ozelligi olsa cok kullanisli olur" dediginiz seyler var mi?
Klasik tip elektrikli sandalyelerde yasadiginiz zorluklar var mi? Varsa neler?
Etrafta olan biten hakkinda nasil bir geri besleme sizin icin daha yararli olur? Sesli? Goruntulu? Titresim? Elektrikli Kas Uyaricilari?
Genel olarak da fikir belirtebilirsiniz. Spesifik olarak "su olsa cok kullanisli olur" seklinde de fikir belirtebilirsiniz.
Simdiden Tesekkuler,
Tarik
Internette arama yaparken foruma denk geldim. Yurt disinda doktora yapiyorum.
Engelli ve yaslilar icin elektrikli bir arac uzerinde calisiyoruz. Ben de kullananlarin agzindan fikir almak istedim.
Ornegin,
- Arac sensorlerle etrafini tarayarak yaklasan bir cisim ya da engel oldugunda kullanicisini uyarabilecek,
- GPS vasitasiyla yol tarifi yapabilecek, konumu belirlenebilecek,
- Kameralarla etrafini tarayip insan ya da diger araclari algilayabilecek,
- Egimli ya da engebeli yollarda kullanilabilecek,
- Kendi kendini sarja baglayabilecek (park yerinde),
- Tamamen bilgisayar kontrollu olacak.
Benim sormak istedigim,
Kullananlar acisindan "soyle bir ozelligi olsa cok kullanisli olur" dediginiz seyler var mi?
Klasik tip elektrikli sandalyelerde yasadiginiz zorluklar var mi? Varsa neler?
Etrafta olan biten hakkinda nasil bir geri besleme sizin icin daha yararli olur? Sesli? Goruntulu? Titresim? Elektrikli Kas Uyaricilari?
Genel olarak da fikir belirtebilirsiniz. Spesifik olarak "su olsa cok kullanisli olur" seklinde de fikir belirtebilirsiniz.
Simdiden Tesekkuler,
Tarik