Benim tekerlekli sandalyede aradığım asgari özellikler
1.Oturma yeri yerden fazla yüksek olmamalı, zira yere düşen bir şeyi almakta zorlanıyorum.
2.Ayaklıklar yana açılabilir ve kolay çıkarılıp takılabilen olmalı, fazla yüksek olmamalı,
3.ön terler ayaklıklara takılmadan hareket etmeli,
4.Genişliği fazla olmamalı, kapılardan sığmalı, doğramalı cizmemeli, otel odalarının bilhassa banyo kapıları nedense inanılmaz dar oluyor.
5. Tekerlekler bilhassa dış kullanın için havalı olmalı,
6. sağında solunda transferi zorlaştıracak yükseklikler (Mesala fren kolu) olmamalı,
7. fren tertibatı kolay kullanımlı olmalı devamlı ayarı bozulmamalı,
8.Mutlaka (dış kullanım için) hafif olmalı zira bunu araçlara yakınlarımız koyarken zorlanıyor.
9. Mutlaka katlanabilr ve tekerlekleri çıkabilen olmalı.
Bunlar bir kullanıcı olarak olmassa olmazlarım. Tabi görünüşlerinin ve kalitelerinin de sağlam olması vazgeçilmez şartlarımdan.Bunlara tam uyan bir cihaz halen bulamadım. Mutlaka bir özelliği olmuyor.
Bunlara sahip bir sandalyeyi cin kaynaklı ve markasız buldum ama malesef kaliteli olmadığından kırılmalar oldu şimdi arızalı olarak duruyor. Bir meraklı üretici olursa model olarak kullanması için bekletiyorum.
Bu mesajı okuyan sayın üreticiler bunlar zor şeyler değil, ama nedense üretilemiyor, acaib görünüşlü kaba mallar üretiyorsunuz.Bu özellikleri bir arada bulamıyoruz.
Bunlar benim bir sandalyede aradıklarım, belki sizinde önerileriniz olur. Kullanıcılar olarak önerilerimizi yazalımda üreticilere öneriler yapalım.Sonuc olarak markadan önce kullanım kolaylığı