Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerelekli sandalyemi seviyorum

iskenderun

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
TEKERLEKLİ SANDELYEMİ SEVİYORUM

Tekerlekli sandalyemi seviyorum.insanlarla aramda köprü kuran her şeyi sevdiğim gibi seviyorum.onun sayesinde olmuştu tanışmamız,sandalyem olmasaydı o gün evde ve yatağımda olurdum. Sandalyemi seviyorum ; özgürlüğümü sevdiğim gibi seviyorum, sokaklarda bir başına dolaşırken her an karşılaşabiliriz diye yersiz umutlara kapılıyorum

Ama sen bunların hiç birini anlayamayamazsın,anlasaydın öylece bitirmezdin içindeki bütün her şeyi. Mantıktan bahsetmiştin bana,’hadi oldu diyelim ilerisi nasıl olacak’ demiştin. Ben şimdiye kadar tek başıma taşıdım sandalyemi ve bunda başarılı olmasaydım karşına geçip de seni sevdiğimi söylemezdim,senden beni sevmeni istemezdim. Sandalyemi sevmeye engel olarak görmedim ve hiç zaman utanmadım ondan. Ama sen engel olarak gördün bunu,belki korkuların,kaygıların vardı hepsini anlayabilirim bunların ,çünkü her iki insan birbirini sevmeye başlarken korku ve kaygı taşır,benim de kaygılarım,korkularım,endişelerim vardı ama yine de denemeye hazırdım. Her insanın karşılıklı sevmeden önce hazır olması gibi; gözlerine bakmak yetiyordu bana. Sen ise bana bakınca engelden başka bir şey görmedin. Beni sevmediğini,benden hoşlanmadığını,sana göre biri olmadığımı söylesen bu beni o kadar etkilemezdi. Bu noktada en azından dürüstlüğün için teşekkür edebilirim sana. Eminim senin gibi düşünüp de başka bahaneler arkasına saklananlar da vardır. Kırmak! İstemedikleri için yalan söylüyorlardır belki de. Ben hiç kırılmadım ki senden bunları duyduğuma. Güzel bir rüyadan uyandırılmış gibi görmedim kendimi, ya da umutlarım kursağımda takılıp kalmadı. Sandalyemi sevme sebeplerimden biri de budur; daha çocuk yaşta gerçeklerle yaşamayı öğreniyorsun ‘ evet ben bir sakatım ama ben pes etmedikçe bu beni kısıtlayamaz’ diyerek. Sana bir öfke de beslemiyorum hatta sinirli bile olmadığımı söyleyebilirim( o kadarı da yalan olur sanırım ) . şu an senin için hissettiğim duygular arasında en belirgin olanı üzüntü sanırım. Evet senin için üzülüyorum,bir insanı nasıl seveceğini düşündükçe üzülüyorum,kimseyi gerçekten sevemeyeceğini ,her zaman aranıza duvarlar öreceğini düşündükçe üzülüyorum. Sevgi denen bu duyguyu içinde çok cılız yaşatacağın için üzülüyorum. Çünkü ne zaman yoğunlaşsa sürekli onu engelleyecek bir şeylerin olacaktır. Kalbin aklının yanında git gide küçülecek ve sonunda görünmez hale gelecektir,dilerim böyle olmaz,çünkü o an ölmeden hayata son vermiş olacaksın. Dilerim o denli tükenmezsin

Hayatta kimileri sürekli insanlarla bağ kurmaya çalışırken,kimileri de bütün ipleri kesiyorlar. İnsan nasıl olur da kendi varlığını anlamsız hale getirmek için bu kadar çaba harcar anlamıyorum. Nasıl olur da her adımında kendisini çıkılmaz bir yalnızlığın içine iter? Benim için sen ,ne ilk ne de sonsun,bir arayışa bahşedilen hiçbir ömür boşa geçmemiş demektir. Bu defa doğru kişinin ellerini tutuyorum derken birden tekrar suda tek başına kalmak. Boğulmam biliyorum ama dengemi yitirdim.Şairin dediği gibi; yelken olurum,kürek olurum,dümen olurum ama nefes alışlarım yavaşlıyor her seferinde. Bu sular beni daha fazla taşıyamayacak diyorum. Devam etmek lazım bir şekilde,daha uzun daha derin soluk alıp vermek lazım,hıçkırışların hiçbir yararı olmuyor. Dengen daha kötü bozuluyor,ciğerler daha az havaya ihtiyaç duyuyor…

Sandalyemi seviyorum; güneşi,gökyüzünü,denizi sevdiğim kadar seviyorum. Hayatı sevdiğim kadar seviyorum. Onunla varım ben bu hayatın içinde ve pes etmedikçe o hayat beni dışına atamaz

ÇOk güzel dile getirmişsin. Yaşadığın an'ları mutlu geçirdiysen, ne ala.. Bu aşk denilen şeyin onda dokuzu ayrılıkla biter zaten. Bitince de güzel... Sende yeni sulara yelken açacak nefes olduktan sonra... Vira kardeşim, yeni sulara vira!..

Bende Seviyorum Tekerlekli Sandalyemi... Özgürlügüm o Benimm..

Çok güzel ifade etmişsin duygularını. Umudunu hiçbir zaman yitirmemen dileğiyle...

Ama bu başlık benimdi :)
Sandalyesini sevenlerin çoğalmasına sevindim. Onun yokluğunu düşünemiyorum bile.
Sandalyem olmadan asla ;)

BEN DE!!!!!!!

Ben de seviyorum tekerlekli sandalyemi!!!!!!!!!!tekerlekli sandalyesini sevenleri de seviyorum,ayrıca tekerlekli sandalyedekileri sevenleri de seviyorum!!!!!!!!!

O halde beni de seviyorsun ipek. çünkü ben bir tekerlekli sandalyeliye aşığım... :) :oops:

Merhaba,

Aynı duyguları tam anlamıyla yaşamıştım ben de. Hatta yazıya dökmüştüm. Buraya kopyalayayım diye aradım ama bulamadım. Bulduğum zaman paylaşımınıza sunacağım.

Sanırım yaşamını bu iskemle aracılığı ile sürdüren hepimizin ortak sevgilisi.
Dilerim bizlerle sınırlı kalır ,bizden başka kimse ihtiyaç duymaz...ve dilerim Tıp ve teknoloji bizi bu umutsuz aşk tan bir an önce kurtarır. :))

arkanıza bile bakmayın böyle durumlarda.iskenderun nasıl davrandı nasıl bitirdi bilmiyorum ama anlattıklarında çok tanıdık geldi. :lol: ..bana ne dedi biliyormusunuz ayrıldıktan 1 hafta sonra yaptığı açıklamada.Hayallerimin peşinden gidiyorum bana ayak bağı oluyorsun.yuhh.Bunu bana evliyken söylecek boşanma nedeni yav. :lol: :lol:

Biraz fakir edebiyatı olacak terkedilmek vicdan muhasebesi söz konusu olunca daha iyi sanki. İnsan terkedilince oturup ağlaya biliyor, haykıra biliyor, bazen kadere kahredebiliyor ama sonunda rahatlıyor kabulleniyor, olgunlaşıyor, silkelenip kendine geliyor.

Terkeden bir zaman sonra ohh ne iyi ettim bravo bana diyerek dolaşmıyordur etraflarda. Bazen hakedeni bile terketmek terkedeni vicdanen rahatsız eder.

Terkeden giden midir yoksa kalan mı?

Aslında giden degil kalandır terkeden gidende bu yüzden gitmistir zaten.

Özdemir ASAF

Teşekkürler Cellmaam:)..Aslında benim gibi birini terk ettiği için zaten pişman olacak. :lol: :lol: .Şu ayak bağı lafı bende bazı şeyleri ciddi şekilde değiştirdi. Bizlerin en büyük hatası sanırım bu tür durumlarda duygularımızı itici güç olarak kullanamıyoruz.Hemen içe dönüp küsüyoruz.Neyse benim için derin bir iz bırakmış olsada bu konuyu dersimi alarak kapattım.

Ben çoooooooooooook seviyorum.
Çünkü ancak tekerlekli sandalyemde, bağlanarak rahat oturabiliyorum.

bulunduğumuız durumu sevmek çok güzel............

Üst Alt