Evet Tüm Ülke çapında sırf Tekel işçileri hakkını alsın die (!) ne hakları varsa onuda çözmüş değilim (!) Grev vardı ve ben o kadar mağdur oldum ki...
Bu gün işe giderken otobüs şöförleri grevde olduğu için 2 saat boş münibüs bekledim, direk araba olmadığı için 2 münibüsle 3 saat rotarlı işe geldim, Otobüs beklediğim durakta kızın biri ağlıyordu işe gidemiyor diye patronu bir sürü fırça kayıyordu kıza, bir başkası hastaneye gidecek nasıl gitsem diye sorup duruyordu... vs.vs.vs.
Evet bu konudaki mantık çok doğru, Tekel İşçileri gibi olmak, onlar gibi olup bu gün tüm hayatı durdurmak, bizim ne haddimize, Allah aşkına söylesin biri bizim için hangi belediyenin hangi otobüs firması sabahleyin yollarca onca insan zebil olduğu halde eylem yapar, yada geçtim onları kendi kaderdaşlarımız var kamuda çalışan, bir sürü zorluklarla oraya girmiş yıllarca uğraşmış olanlar hangisi der ki kader arkadaşlarımın hakkı verilinceye kadar bizde onlara destek olalım... Yada yüzlerceyi geçtik binlerce dernek var hangisi bi eylem planlıyor ki... Sendikaların bir araya gelmeleri gibi neden derneklerde bir araya gelip bir şeyler yapmıyorlar...
Sadece konuşuruz biz... Konuş dur... 38 bin özürlü alınacak mış, müş, miş, Özürlü haklarıymış, İşlerine gildiği gibi rapor oranlarıyla oynamak mış... hadi biri çıksın bunu organize edebilecek biri bir eylemde biz yapalım... Yok ki... Hangi dernek, hangi vakıf, hangi sosyal kurum bu konuda çıkıp bize destek verecek ki... Düşünce güzel Lakin Eyleme geçirmek Boş Lakırdı...