Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek bir raporla ehliyet ve ÖTV'siz araç alabilir miyim?

cdisci

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir soru sordum başlıkta oturanboğa arkadaşı yazdım ama bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim tek raporla hem ehliyeti mi,hem aracı alabilir miyi?
Yoksa ayrı ayrı mı rapor alacağım

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den alınacak ddoğru ibareye sahip bir raporla hem H sınıfı ehliyet hem de vergi istisnalı araç alabilirsiniz. Hastaneden iki nüsha olarak da alabilirsiniz raporu, notere gidip çoğalttırabilirsiniz de. Noter tadikli nüsha asıl gibi işlem görür.

Örnek ibare: "Gaz-fren elle kumandalı özel donanıma sahip araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır"

Ben her iki ifadenin de içinde bulunduğu bir raporu 2-3 hafta önce aldım. Sağolsun baş hekim 3 tane de fotokopi çektirip "aslı gibidir" kaşesini basıp imzaladı.

peki arkadaşım h sınıfı ehliyet ve otomatik araç kullanabilir ibareli rapor geçerli olur mu?çünkü sol ayağımda problem var bana öyle rapor verdiler teşekkür ederim

Anladığım kadarıyla artık h sınıfı ehliyet ve otomatik vitesli otomobil kullanabilir raporuyla hem ehliyet hemde ötv siz araç alabileceğim öyle mi?ilginize çok teşekkür ederim

Üst Alt