Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek bacağı Polio Sekeli olanlara yüzde kaç oranında rapor veriliyor? [Soru]

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bildiğiniz üzere polio sekeli diğer adıyla çocuk felci rahatsızlığı nedeniyle emekli olan var mı? (tek ayağında bu sorun olanlardan).
Polio sekeli de özürlülük oranı sabit mi?Ortalama % kaç oran veriyorlar?

(Bana ilk önce %45 verdiler; sonra %40 a düşürdüler.Emekli olurken daha da düşürürler endişesi var.)

Vergi indirimi alıyor musunuz? Yani defterdarlığa müracaat ettiniz ve vergi indirim hakkı elde ettiniz mi?

1998 yılında Defterdarlığa başvurdum ve vergi indiriminden yararlanabilir raporu aldım.

O halde emeklilik talebinde bulunduğunda yeniden hastaneye sevk edilmen diye bir şey sözkonusu değil. Günü geldiğinde sağlık raporu istemeyecekler senden; pirim/gün sayına bakacaklar, tamamsa, emekli edecekler...

Teşekkür ederim.Bunu öğrendiğim iyi oldu.
İnşallah hesabıma göre 7 yıl sonra emekli olacağım zaman bu kanunlar değişmez keza her yıl çoğunlukla özürlüler aleyhine kararlar çıkıyor.

Üst Alt