Aldığım raporda "teçhizatlı araç kullanabilir" yazıyor. Ancak ben otomatik vitesli aracı çok rahatlıkla kullanıyorum. Raporumdaki ibareden dolayı trafiğe çıkamaz oldum, cezasından korkuyorum. Bu ibareyi otomatik vitesli araç kullanabilir diye değiştirmek mümkün müdür? mümkün ise ne yapmam gerekir.
Ayrıca sağ bacak sakat olduğu için otomatik vites kullanamazsaın dediler. ancak ehliyetimde herhangi bir ibare yok. sadece h ticari araç kullanamaz diyor. Ama ben çok rahat kullanıyorum. Bildiğime göre sağ sakatlığı olanlara kesinlikle otomatik araç kullanabilir diye rapor çıkmıyor ancak ben kullanırken de nasıl bunu görmezden geliyorlar anlamış değilim.
bunu ispat yoluna gitsek yine mi vermezler? Ne yapmam gerekir arkadaşlar?
bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler
Ayrıca sağ bacak sakat olduğu için otomatik vites kullanamazsaın dediler. ancak ehliyetimde herhangi bir ibare yok. sadece h ticari araç kullanamaz diyor. Ama ben çok rahat kullanıyorum. Bildiğime göre sağ sakatlığı olanlara kesinlikle otomatik araç kullanabilir diye rapor çıkmıyor ancak ben kullanırken de nasıl bunu görmezden geliyorlar anlamış değilim.
bunu ispat yoluna gitsek yine mi vermezler? Ne yapmam gerekir arkadaşlar?
bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler