Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TEB'deki çalışma koşulları..?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah TEB'den aradılar, gişe çalışanı olmam için iş teklifiymiş. Lise mezunuyum ama. Acaba TEB'de çalışanınız var mı? Danışmam gereken konular var. Şuan için Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum ve EKPSS'den 85,75 aldım. Yani atanmayı da bekliyorum bir yandan. Kafam karıştı ne yapsam.

puanın güzel bence 2 atamaya gidersin gibime geliyo önceki puanlara bakarsak ama tabi senin kararın maaşına bak işin vs vs:)

ılk okul mezunlarınada boyle ısler verıyorlarmı

8 yıl bankacılık sektörü deneyimime dayanaraktan söyleyebilirimki iş için hiç bir bankanın kapısından içeri dahi girme ( kamu bankaları hariç)

sevgili pyraz hiç kimse yaptığı işi sevmez heleki uzun süredir yapıyorsa kamu bankasında çalışanlar sanki severekmi yapıyorlar işlerini şartları tabiki özel bankalardan kat kat iyidir ama sorsan onlarda memnun değil doktora sor lanet olsun der yani hiçkimse yaptığı işi sevmez

Markette çalış ama bankada çalışma banka insana sadece meta olarak gürür

bankacılık anlatılmaz yaşanır aylık hedeflerimi dersin tek tek müşteri memnuniyetimi dersin gişedeysen kasa açığı bi dert fazlası bi dert yapılacak iş değil maaşı desen beş para etmez

Teb de beni çağırdı hemde izmir gibi bir yerde sonra bölge müdürlüğünde sınava girdim sınav şubatta idi sınavım çok iyi geçti sonra mülakata alındım sonuç olumsusz biz seni arıcaz dediler 4 ay geçti..

1)sınav sonucumu öğrenemedimü

2)engelli ler ile adeta dalga geçiyorlar.alcagı 10 kişiydi.sınava 8 kişi geldi biz çok kişi bekliyordum dediler gene almadılar.yazıklar olsun engellileri altadanlara .cumhurbaşkanmlıgına bu konu ile dilekçe yazdım içinde x cemaatte geçiyordu dilekçe işleme dahi alınmadı...

nurse1988;

mülakat olumsuz geçtiyse başka birini almıştır banka bankalar mülakat dan sonra 10 iş günü içinde dönüş yapıyorlar işe alınanlar için

Ya, zaten memur olarak atanırsam bırakırım bankayı. Şimdiki işim yorucu biraz, mesai saatleri uzun ve haftada 1 gün iznim var. 1 gün yetmiyor açıkçası, dinlenemiyorum ve sağlığım kötüye gidiyor böyle olunca. Bankada hiç değilse hafta sonu iznim olur.

Hem, özel sektörün her alanında personel canı çıkana kadar çalışmıyor mu? Hepsi aynı halt.

Denizbankta çalışıyorum 5 aydır.bana soracak olursan banka işine hiç girme.işimi bıraktım bu işe girdim ve şu anda çok pişmanım yeni bir iş bulduğum anda çıkacam.neden diyede sorma o kadar çok neden var ki sayfalar yetmez.keşke bir kişide beni uyarsaydı ama iş işten geçti.

Koray zaten 1 yıl içinde atanırım. Uzun soluklu düşünmüyorum. Sadece haftasonu izni cezbediyor.

Benim 5 ayda ömrümden ömür gitti 1 seneyi düşünemiyorum.bende 85 puan aldım şimdi bi iş bulim bugün çıkarım.eski amirim dediki eldeki 1 kuş havadaki 3 kuştan iyidir gitme çalış dedi ben yine banka banka dedim çıktım pişmanım şimdi keşke dinleseydim.şimdide gurur yaptım beni geri işede alın diyemiyorum.gel sen beni dinle boşver bankayı.

emeklilige dört yılım var yoksa banka çalışılacak yer değil, başka iş elinden gelmiyorsa şayet...

Ne iş yapıyorsunuz bankada? Neden bu kadar şikayetçisiniz ki?

Şimdi çalıştığım yerde santraldeyim, akşama kadar küfür duyuyorum müşterilerden. ayrıca haftanın 6 günü. Maaşı az, yemekleri kötü.

operasyon destek yani tantana çok, az maaş çooook iş

Yaşayan birisi olarak diyeceğimi dedim bundan sonrası sana kalmıştır.hakkında hayırlısı olur inşallah

3 yıllık bankcıyım 1 yıl özel 2 yılı gecik kamu da calışıyorum ama nasıl diye sorarsan hiç ama hiç tavsiye etmem.. işin şu yanı GM de çalışıyorum şubede değil rahat olan yer yani ... gerci rahat bir yer yok ya :) çok güzel puan çıkarmışsın bence sabret memur olarak atanırsın insAllah.

arkadaşım demeyim dedim ama dayanamadım bankacılık=marabalıktır altı üstü hafta sonu tatilinemi fit oldun bankaya girde gör sana öyle bir hedef verirlerki hafta sonu bile kredi kartı pazarlayacağın, otomatik ödeme hesabı bağlayacağın,bireysel emeklilik yaptıracağın müşteri peşinde koşarsın nedenmi bu işleri yapman için pazarlama departmanında çalışmana gerek yok öyleki bazı bankalar bırak personelini kapıda 1,000tl ile çalışan güvenlikçisine bile hedef veriyorlar resmen insanlıktan çıkmışlar senin alacağın maaşda aman aman bişey olmaz yeni işe giren bir eleman en fazla 1300-1400 tl maaş alır bu dediklerimi unutma bu mesleğin 8 sene çilesini çektim uykusuz kaldığım gecelerin sayısını bir ben bilirim bir allah

Son düzenleme:
Ben vazgeçtim yaa. Gişe deyince hesap işleri olarak düşünmüştüm. Sağ olun arkadaşlar.

Penthesilea;

kardeşim gişe işi para alıp verme k.kartı ödeme yani fatura ve hesapları yapma yeri diğer arkadaşların bahsettiği ise bireyselci ve kurumsalcılar içindir biraz sıkıntı olur

Bankayı tecrube eden bir çok arkadaş var..

Bana göre biraz çalıştığın banka ve çalıştığın şube hatta çalışıtığın şube müdürü ve yöneticileri ve diğer tüm çalışanlara göre değişir çalışma şekli..

Kamu bankasında çalışmaktayım yöneticilerim ve diğer tüm çalışma arkadaşlarım çok güzel ve çalışma ortamı bana göre hoş açıkçası haz alıyorum bankada çalışmaktan...

Diğer görüşlere saygım sonsuzdur elbet...

Ben tebde Çalışıyorum gişe başladım şimdi back ofisim maaşımda çok iyi tebi teb olarak değilde şube olarak düşüneceksin yani müdürün ve yöneticilerine bağlı ben şanslıyım çalışırsan hakkını veriyorlar benimde puanim iyi bende kararsızım normalde maaşim memurlukla ayni 9-7 çalışıyorsun 5 de gişen kapanır hafta sonu çalişma kesinlikle yok .. yemek 200 tl başka soracağin birşey varsa yardımcı olurum

Ya, memur olup çıksam eğitimin parasını alırlarmış. Daha doğrusu 2 yıl içinde istifa edince eğitim ücreti ödüyormuşsun. Memur olma ihtimalim yüksek benim, şimdi iş çıkarmayayım başıma. Sağ olun yardımcı oldunuz.

Penthesilea;

Memur olma ihtimaliniz yüksek ise başlamayınız şayet bir ihtimal ise başlamanızı tavsiye ederim kendi görüşüme göre...

MuTanG;

Yani puanım yüksek en geç 2. atanmaya atanacağımı düşünüyorum.

Git çalış arkadaşımm birşeyler ögrenirsin çalıştıgın yerden binkat iyidir banka

Üst Alt