Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tcdd'nin saçmalığı: Yemekli vagon bileti kesiyorlar, ödemesini yapmamaız gerekmiş!?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Ağır engelli biletini yemekli vagondan veriyor 15 tl gidiş geliş 30 tl birde refakatci 60tl büyük saçmalık aradım mecbur ödiceksiniz diyor

sen şunun çıktısını al o diyenlere göster aç telefonun kamerasını da al kayıta sonra sorun çıkarırlarsa yaz bimere koy youtube a paylaş sosyal paylaşım sitelerinde

fiyat tarifesi tcdd
http://www.tcdd.gov.tr/indirimler+m107

madde H) E[FONT=Lucida Sans Unicode]ngelliler (Engel oranı %40 ve daha fazla olan engellinin kendisi, %50 ve üzeri olup Ağır engelli raporu bulunanların kendisi ve beraberindeki bir refakatçisi)[/FONT]

SphiNX

hocam normal vagondan alinca ucretsiz ama ben akullu arabamla binmem gerekli onun icinde yemekli vagona koymuslar akullu araba yerini bu seferde yemek yemek zorunlu 15 tl cikiyo aradim mecbur verceksiniz dyo refakatlime baska vagonda aliyorum gene sorun yok ama yemekli vagonda benle beraber giderse 15 tl de ona bde donusu var

zakzom

Sen bunu bide TCDD nin merkeziyle görüş mağduriyetini anlat sonra olmadı bimer e yaz

merkezini aradim oda yetkililerle gorustu yok verceksin dediler bimere yazicam ama

bi dene bakalım inşallah sonuç alırsın şartları zorlamak lazım dile getirmekte fayda var sonuçta normal vagonda yer olsa sıkıntı olmayacak... ite kaka ilerliyoruz inşallah sorunları görür düzeltirler sistemi

madde H) Engelliler (Engel oranı %40 ve daha fazla olan engellinin kendisi, %60 ve üzeri olup Ağır engelli raporu bulunanların kendisi ve beraberindeki bir refakatçisi) %60.....

Üst Alt