arkadaşlar acil cevabınıza ihtiyacım var arkadaşlar trafik kazası sonrası tazminat davasi için 2010 yılı ekim ayında iki avukata 0 komısyonla anlaştık yalınız anlaşırken ben yeni hastaneden çıkmıştım hala ayağa kalkamayacak durumdaydım omrılık felci yaşadım bana dendiki bu vekaleti verdiğinde senin cebinden sağlık harcaman ve bu dava için bir kuruş para çıkmayacak ben eve yeni gelmiştim fizik tedaviye gitmem için ambulans gerekiyordu dediler senin her türlü hastaneye fizik tedavi için yatışını her şeyi biz hallediceğiz senin cebinden hiç bir şekilde para çıkmayacak dendi ama her şey bu vekaleti verene kadardı vekaleti verdik hastaneden randevu aldık kendileri araba ayarlayıp seni hastaneye biz getireceğiz dendi 3 kere araba yüzünden randevu iptal edildi fizik tedavi için sonunda zorla ambulans ayarlatırdım aileme fizik tedaviye gittim yatışımı yaptırdım bana hiç bir şekilde medikal ihtiyac için para harcamayacağim söylendi ama ayarladıkları medikalci fizik tedavi uzmanının dediği protezi yanlış yaptığından dolayı ikinci bir protez yaptırdım o protezin parasını ben ödemek zorunda kaldım ayrıca bütün hastaneye geliş gidişim için masraf etmeyecektim tüm araba ile geliş gidişleri ben ayarlamak zorunda kaldım ve bütün mafrafları cebimden yaptım birde benim dava 3.5yıl sürdü bu sürede maddi olarak çok yıprandım ayrıca avukat poliçe limitinim hep sini alıcağiz diyordu onuda alamadık d olan ilk raporumu 39za düştü bunuda avukatın bu konudaki beceriksizliğine bağlıyorum yani anlıyacağiniz bana verilen bir çok söz tutulmadı şimdi parayı alma aşamasındayız ama ben avukatın bu komisyonu hak ettiğini düşünmüyorum tavsiyeniz ne avukatla sözleşme yaptık ama bana her hangi bir nüsha vermedi ben ne yapabilirim paşa paşa ödemelimiyim bu komisyonu eğer diretirseler davamı edeyim avukatı şahidim çok avukatın söz verdiğini yapmadığına dair acil cevaplarınızı bekliyorum çok sağ olun şimdiden
Son düzenleme: