Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayyip Kaçırılırsa...:)

NIKO35

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Ankara’da, adamın biri işine giderken birden sıkışık bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir mi...limetre bile kıpırdamamaktadır. bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.

-Ne var, ne olmuş acaba???

-Teröristler tayyip erdoğan’ı yakaladılar....eğer 1 milyar ytl verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış!

-Ha, şimdi anladım bu trafiği...

-Ya, işte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz.

-İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak?

-Valla, yaklaşık olarak 5’er litre..

Benden 10 litre yardım.Teşekkürler niko güzel fıkraydı.:D

Bence yardım etmeyelim...Zamanı geldiğinde zaten iç işlerimizde de bağımsız olmadığımız için ,bizi yöneten ama bağımsız olduğumuzu düşünmemize neden olan görnmez eller yakar...Unutmadan basında yardım eder sanırım...

Cimri ne kadar yardım yapacağını yazmamışsın.Senin yerinede ben vereyim 5 litre.Bu vatan için feda olsun.:D

Aslında bu tür forumlarda bu tür espiriler yanlış.Ama Türk olduğumuz için illaki espirisizde kalamıyoruz.Ben olsam bırak insanı,canlı hiç bir yaratığın yakılmasını istemezdim.Yinede katkın olsun Canlap diyosanız bende şöyle söyliyim.Hiç bir idolojide,hiç bir dinde,hiç bir mezhepte milletin sectiği vekilini,milletin yine sectiği lider bu hale düşürmez.Yani kısacası,acıkcası,harbicesi canlılar ve insanlar yakılmasın.Ama en azından temizlenmek için yıkasınlar birilerini.Çıkarsa üstündeki pislik tabiki.Selam ve saygılarımla.........

bir ülkenin başbakanına bu şekilde espirili hakaret etmek yanlıştır.siz sevmiyor olabilirsiniz.bu normaldir. ama unutmayınki bu ülkede her iki kişiden birisi ERDOĞANI seviyor.ve bu ülkeye sadece sağlıkta yaptığı devrimleri bir hatırlayın.şimdi burda ERDOĞANIN propoğandasını yapmam da yanlış olur.çünkü bu site hepimizin ortak sorunlarının tartışıldığı bir sitedir. yani bu şekilde birbirimizin fikirlerine saygı gösterecegiz.birbirimize tahamül edecegiz.anacak hakaret küçük düşürücü ifadeler yanlış olur.o zaman kamplaşma olur.sonuçta hepimiz bu topraklarada yaşıyoruz.gidecek başka yerimide yoktur.herkes karşımdaki benim gibi düşünsün, benim gibi yaşasın dersek yanlış olur. saygılarımla

Arkadaşlar acınacak haldesiniz.Allah taşlaşmış kalplerinizde güller açtırsın...Kalın sağlıcakla.

Üst Alt