Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin dilekçeme red gelebilir mi?

denizkızı

Aktif Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
5
Herkese merhaba.

Ben 2020 yılında Milli Eğitim Bakanlığına hizmetli memur olarak atandım. İlk atamam Isparta iline yapıldı fakat göreve başlamadan tayin hakkı kullanarak tayinimi yaşadığım şehre aldırıp burda göreve başladım.

Şimdi asıl sorum şu; haftabaşı başka bir ile tayin için dilekçe verdim. Tayin hakkımızda bir defaya mahsus ibaresinin kalktığını biliyorum fakat acaba bu dilekçeme red cevabı gelme ihtimali var mı?
Engel oranım %93 ve fiziksel engelliyim. Bir de dilekçeye ne kadar zamanda olumlu yada olumsuz dönüş olur?

Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

1 den fazla hakkında var die biliyorum bir arkadaş 6 ay ara ile 3 defa tayin dilekçesi vermişti hepside olumlu cevap almış ama 4 cüde olumsuz almiş yani kısaca şansınız var olumlu yönde ogm gibi bir kurumda olmadınız icin şanslısınız:))))

@berke26,

Ogmde tayin olaylari bölgeye göre cık sıkıntılı o yüzden diyorum :) bütün kurumları baya araştirdım ogm de calişiyorum her türlü rapor belgeleri vermeme rahmen ihtiyaç oldu icin 4 dilekçemin hepsi ret velirdi :) (%84 engelli raporu annemin engelli raporu annemle beraber yaşadiğıma rahmen 200 km yol git gel yapmak zorunda olduma dail dilekçe belge bulundum yerde doktorun olmadini kanıtlayip üst yazılari vermeme rahmet ve gecikmeli aldima dahil nice belgelere rahmen 4 defa mazeret tayini red geldi icin böle sitem dolu yazdım:)))

Üst Alt