Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taşeron firmada kamuda şofördüm. İşten çıkarıldım. İşsizlik geliri..?

çekirge88

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar 11 yıl kamuda makam şoförüydüm taşeron olarak raporluyken işten çıkartıldim işsizlik maaşı bile alamadım mahkemeye verdim bu ay bitiyor tazminatımı alacam inşallah peki işsizlik maaşımı alabiliyormuyum bilgisi olan varmı ? 2016 yılında cikarildim

Merhaba. Bunun için öncelikle, işveren tarafından SGK'ya bildirilen çıkış kodunu öğrenmemiz gerekir. Kaç numaralı kod ile çıkışınız verilmiş?

9572958

Kurum ve şirketin anlaşmalarıyla işsizlik maaşı almim diye anlaşmışlar sgk diyorki mahkemeyi kazanırsan toptan alirsin

Evet, doğru bilgi verilmiş. Bu durumda iş mahkemesinde açacağınız alacak vb. davasını kazandığınızda ve bu karar temyiz edilip lehinize sonuçlandığında, kararı İşkur'a götürerek toplu olarak alabilirsiniz. Ama bu arada sigortalı olarak bir yerde çalışmışsanız, o sürelerin işsizlik maaşı ödenmeyecektir.

Davayı bu ay kazandım kararı sgk götürmeliyim

Yani daha tazminatımı almadim

11 yıl hizmet im var kaç ay işsizlik maaşı verirler bilginiz varmi

Temyiz süreci sonuçlanmadan işsizlik ödeneği alabilir miyim?

Arkadaşlar işten çıkarıldim mahkemeyi kazandım işsizlik maaşı ödememişlerdi mahkemeyi kazandım ama temize gitti işsizlik maaşımı başvurup remizden gelmeden alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt