Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taksitle yada bir iş bulduktan sonra ödemesine başlayabileceğim göz protezi merkezi?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar! kısa bir süre önce göz protezim küçük kızımın haylazlığı yüzünden çöpe gitti :( kızım onu akşamları koyduğum kaptan almış ve çöpe atmış! zaten beş aydırda işsizim ve işsizlik maaşıyla güç bela yaşıyorduk. beden işçisi olarak ağır ve yorucu sanayi fabrikalarında çalışmayı denedim ama olmadı! yapamadığım için işten çıkarıldım. işe girip çıkınca işsizlik maaşımda kesildi. bu şekilde iken yani göz protezim yok iken iş görüşmelerine gitmek bile zor geliyor! çünkü yüzümün görünüşü benim büroda yada resmi bir iş üzerine ofiste çalışmama engel oluyormuş gibi davranıyorlar! arada bana gece bekçiliği yaparsan işe alırız diyen bile oldu:mad: yani lise mezunuyum. iktisat fakültesi maliye bölümünde okuyorum! bilgisayar operatörlüğü ve web tasarımı sertifikalarımda var ama bulunduğum semt fabrikalar bölgesi olduğu için hep ağır sanayi işlerinde beden işçisi statüsünde engelli işçi alımları var! bir an önce protez gözümü yeniden yaptırmalıyım! taksitle yada bir iş bulduktan sonra ödemesine başlayabileceğim bir protez göz merkezi arıyorum!!! ne gerekirse yaparım. gerekirse senet sözleşme imzalarım. yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

sayın kadir bey çekinmeden valiliğe gidip durumunuzu anlatın ilçe kaymakamlıkları da olabilir oralarda vatavdaşın butürlü ihtiyaçları için ayrılmış ödenekler olduğunu sanıyorum vali yardımcısı akrabam var oradan biliyorum ilk gidişte olumsuz yanıt alsanız bile tekrar tekrar gidin mutlaka alırsınız.selamlar iyi akşamlar

bir de sadece evinizin yakınındaki işyerlerine bakmayın uzaklarada gidin artık ekmek arslanın ağzında uzak olsun yarım saat az uyursunuz.gece bekçiliğini niye aşağılıyor gibi konuşuyorsunuz siz işmi beğenmiyorsunuz yoksa?

kaymakamlık yada valilik semtimizde o kadar çok sosyal yardımlarda bulunuyorki bana sıra geleceğini sanmıyorum! ayrıca denedim zaten. hepsi ya form doldur diyor yada adresimi alıp geleceğiz diyor! lakin ne arayan var ne de gelen. göç edenler yeni gelişen ve yerleşimin ucuz olduğu setmimizi tercih ediyor. iş beğenmeme gibi bir durumum yok! gece bekçiliği özürlü birine verilebilinecek bir işmi? ben gece bekçiliğini falan güçümsemiyorum sadece özürlü birine yaptırılacak bir iş olmadığını düşünüyorum! hem benim bundan önceki iş hayatımda tecrübeli olduğum konularda çalıştırılmayı istemem iş veren içinde daha iyi bir avantaj değilmi? ben en iyi bildiğim işi yapıp en verimli bir şekilde çalışmak ve daha faydalı olmak istiyorum. yakın iş yeri aramamın sebebi ise 2,5 ay sonra bir çocuğum olacak inşallah o yüzden eve yakın olsun istedim.

ilk önce sanmıyorum la iş yapma. git durumunu tam anlatan dilekçeni ver onbeş günde cevaplamak zorundalar. bütün resmi yerlerde böyledir sayın kadir çocuğunun olmasıyla işyerinin yakınlığını anlayamadım affet.benim yeğenimin eşi istanbulda doktor işe gidebilmesi ikibuçuk saatini alıyor yani uzak yakın diye bir şey yok artık tabiki uzman olduğun bir işde çalışman her iki tarafın da çıkarına ama şu anda büyük çoğunluk uzman olduğu işi yapamıyor salatalık satan üniversite mezunları var.senin bir gözün görmüyordu değilmi?tek gözü olmayan çok polis tanıyorum.sana hayırlı kısmetler, umarım evine yakın uzman olduğun konuda iş bulursun inşallah.iyi akşamlar

eşim 24 yaşında ve ikinci çocuğumuzu doğuruyor! bazı sağlık sorunlarından dolayıda biraz riskli bir doğum olacakmış. bu yüzden yakınında olmak istiyorum. hem ben sosyal hizmetlere ve belediyenin bütün yardım kuruluşlarına başvurdum zaten lakin ne gelen var ne arayan!!! şimdilik sabırla iş arayıp en uygun en hayırlı yola çıkmayı umut ediyorum. gerisi Allahın takdirine kalmış. elimden gelen başka bir şey yok...

kadir sen benim dediğimi yapsan iyi olur. sgk dan bir işde çalışmadığına dair belge al. durumunu belirten dilekçe yaz. ağızdan olursa ilgilenmezler dilekçeye cevap vermek zorundalar.cevabında da yardım edemeyecekse neden yardım edemeyeceklerini açıklamak zorundalar. yalnız dilekçe numarasını da al. bütün resmi daireler gelen bir yazıya en fazla 15 günde açıklamalı cevap vermek zorundalar.hiç korkma bu senin hakkın.allah kolaylık versin.inşallah olur.

tamam denerim tavsiyen için çok teşekkürler! ama bir şey dikkatimi çekti. tek gözlü polis arkadaşlarım ver demişsiniz. tek gözlü biri polislik yapabiliyormu?

Üst Alt