Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takipsizlik kararına karşı dava açarsam kazanma şansım nedir? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt konuyu uzatmadan anlatmaya çalışıcam benim önceden sevdiğim daha sonra kışkırtma olayıyla hakkımda bu kişi cinsel tacizlik ve tehdit suçundan şikayetçi oldu bu şikayet takipsizlikle sonuçlandı şimdi bu şikayet eden kadın hakkında haksız suçlamadan karşı bi dava açabilirmişim tazminat davası oluomuş bu dava böyle bi dava açmam içinde mahkeme ve avukat ücreti 2 bin tl yi buluo 5 bin tl lik tazminat davası için ben engelliyim gelirim az avukat ve mahkeme ücretini devlet ödermi benim bide somut iddia dışında herhangi bi şahitide olmayan bu haksız suçlamaya karşı kazanma şansım nedir hukukçu arkadaşlardan yardımlarını bekliorum

basari hukukculardan evvel bi dusun bakalim
sahidin yokmus sahitsiz dava acarsan kabedebilirsin
senin danistigin avukatlar o parayi alacak onceden davayi kaybedersen ki zaten sahidin yokmus mahkeme masraflari sana kalacak sen odeyecen mahkeme masraflarinida
iyisi rahat dur cebinden para cikmasin :)

o yüzden soruyom zaten ama delilim şu üstüme iftira atılması ki bununda delili takipsizlik kararı olduğunu düşünüyom yani bu delil açıcam davayı kazanmama yetermi yetmezmi bunu merak ettim bide engelliyim ben mahkeme masraflarını devlet ödemezmi baro bana ücretsiz bi avukat bulmazmı acaba yoksa zaten kazanamıyacaksam neden uğraşayım dime ya

olası kazanacağın 5,000 liralık tazminatı nerede, nasıl kullanmayı planlıyorsun ?
vereceğin cevaba göre çeşitli öneriler getireceğim..

Üst Alt