Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herşeyi kafaya takıyorum iş yerinde birisi morelimi bozcak bişi desin veyahutta amirden müdürden laf işideyip yada birinle kavga edeyim onu kafaya takıp çok üzülüyorum özgüven sıfır oluyor kendimi değersiz hissediyorum acaba bu hangi pisokolojin belirtisi?
Geçmiş olsun öncelikle. Bence bir psikolog ile görüşsen daha tatmin edici cevaplar alabilirsin. Bahsettiğin şeyler herkesin moralini bozacak türden şeyler ama bunlara çok fazla takılıp kalıyorsan ve bu senin günlük yaşantına etki ediyorsa orada bir sorun var demektir.
Pelinsu
selam bipolar hastalıgın en önemli belirtisi takıntımıdır?
bende herşeyi kafaya takıyorum iş yerinde birisi morelimi bozcak bişi desin veyahutta amirden müdürden laf işideyip yada birinle kavga edeyim onu kafaya takıp çok üzülüyorum özgüven sıfır oluyor kendimi değersiz ezik hissediyorum acaba bendede varmı hastalık?
Tabi gönül ister ki kimse yanımda hiç hapşırmasın, fakat hapşırmak bedenin refleks olarak gösterdiği bir tepkidir. Bundan "rahatsız olma hakkı" diye bir şey söz konusu olmaması gerektiği için rahatsız olsam da bu benim sorunum diye düşünürüm, rahatsız olduğumu yansıtmam, yansıtamam. İster bir kere hapşırsın, ister on kere hapşırsın farketmez.