Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takı tasarımı ve ahşap boyama

Cigdemy

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
2
Geçen yıl iş hayatına bir sene ara vermiştim o arada boş durmadım İsmek kurslarına gittim, işte yaptıklarımın bir kısmı :)

Çok güzel çalışmalar.Özellikle takılar çok güzel.

gazetelik nefiss :) elinize emeğinize sağlık başarılar :)

Takıların yapılışınıda istiyoruuzz.. :) Elinize sağlık hepsi de çok güzel... :eek:

Takıları kursta yaptığımla kaldım, şimdi yap deseler yapamam sanki :)
Teşekkür ederim bu arada

tebrikler çiğdem
ben kırmızı lale'lere bayıldım. :)
en alttaki kutu sanirim mücevher kutusu. çok güzel.
bunlar birde çatlayan vernikle boyanırsa, antika gibi durur.

bir sürü evde iş arayan arkadaşlarımız var. bir kursa gitseler böyle harika şeyler yapıp paraya çevirebilirler.

Çalışmalarınız çok güzel olmuş elinize sağlık. Kırmızı laleler ayrıca gözüme takıldı çok başarılı, takılarda öyle..:)

İnsanın uğraşlar edinip kendi becerileriyle birşeyler üretmesi çok keyif ve mutluluk verici..Başarılar:)

kırmızı laleleri çiğdem hanımın yaptığını sanmıyorum. ben şaka olsun diye takılmıştım.

gördüğüm kadarıyla laleler pişmiş toprak.
bunları imal etmek için çok yüksek ısılı fırınlar gerekir. yani amatörce yapılabilecek bir iş değil.

Laleleri ve fili ben yapmadım onlar ham seramikti boyamalarını ben yaptım, sonra fırınlandılar,
meslek edinmek isteyen arkadaşlar bu kurslara katılabilirler, ayrıca çok keyifli terapi gibi geliyor insana :)

Çok başarılısın, çalışmalarını çok beğendim. Güzel çalışmalar dilerim.

Seramikle uğraşan arkadaşlarım var onlarda görüyorum, bayamasını yapmışsınızdır diye düşündüm çok başarılı..elinize sağlık..

harika

Son düzenleme:
Arkadaşın Kastetdiği ham seramikler fırınlanmış boyamaya hazır diye biliyorum, boyası yapılınca yaklaşık 600 derecelerde tekrar fırınlanıyor..

Bir yıllık kurs döneminde birkaç çeşit iş teknik öğrenmek isteyenler genellikle hazır seramikler alıyorlar o yüzden boyama işlemi ona ait olabileceğini düşündüm fakat renk ve boyaması çok güzel...Leleler ve fil kalıp ile çalışılmış, kalıp veya özgün çalışmayla kurslarda aynı dediğinİz aşamalarladan geçirilerek çok güzel işler çıkaran arkadaşlar var. Meraklı olanlara tavsiye ederim...

Üst Alt