89/2 burura acemi birliğine piyade er olarak vatani göreve başladım 28 günlük askerlik eğitimi sırasında belki havasında belki suyundan sebebini bilmediğim atşli bir hastalık geçirdim tam bir bucuk hafta yaklaşık 10 gün bu hastalıkla eğitimlere çıktım izin istememe maruzatımı bildirmeme rağmen revire çıkarmadılar yata kalka acemi askerlik dönemim hastalığımla beraber bitti usta birliğine istanbulda başladım sık sık rahatsızlanmalar halsizlik yüzünden revire çıktım ordan askeri hastaneye sevk ettiler yapılan tahliller sonucu istanbul haydarpaşa gata askeri hastaneye yatışıma karar verildi 2-3 haftalık tahlil sonuclarından böbrek biyopsisine karar verildi ardından 45 günlük bir hava değişimi geri hastaneye döndüğümde ise askerlik yapamıcağımı böbreğimin iflas ettiğini söylediler sivil hayattaki araştırmamda bunun yüksek ateş boğaz enfeksiyonlarından oldugunu söylediler ben makina bölümü mezunuyum mesleğimide çok severim sivil hayatta bana verilen rapor %40 ağır iş yapamaz raporu şimdi işsiz dolaşıyorum teşekürler türkiye herşey vatan için ( bir oğlum olsun asla askere göndermicem bırak asker kaçağı desinler bırak vatan haini ....)