Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T4 seviyesinde yaralıyım. Uzun bacak alsam ayağa kalkabilir miyim?

kuşcu1

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
1
ben yaklaşık 2 sene önce transvers miyelid gecirdim t4 seviyesi tutulumu oldu yürüme his hareket hiç birşey yok hatta oturma dengem bile yok..şimdi soracağım şu uzun bacak yaptırsam bana faydası olurmu değneklede olsa ayağa kalka bilirmiyim..teçrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim şimdiden alakanıza teşekkür ettim bile..

sanırım bu konu hakkında pek bilgi sahibi olan yok:(başka yerden kaynak arıyayım barii..

Merhaba Kuşçu

ilk önce geçmiş oldun demek istiyorum.
Malesef sadece şu tarihe kadar tanıtılmış hiç bir uzun yürüme cihazı buna müsade etmemekte. T4 oldukça yüksek bir seviye. RGO diye bilinen bir cihaz bulunmakta her iki bacağınızı ve gövdenizi sararak harekete müsade etmekte. Bu cihazı kullananların biraz gövde kontrollü olursa iyi neticeler alına biliniyor. Ne umut vermek nede umutsuzlandırmak isterim fakat değerlendirmeden geçmenizi tavsiye ederim. Cihazın yapımı ile ilgili bir çok firmadan destek alabilirsiniz fakat İstanbulda bulunan Ottobock firmasının cihazını gördüm. Oldukça iyi bir netice vermişti. Dediğim gibi size uygun olup olmadığına dair onlar daha iyi bilgi verirler.

Umarım yardımcı olmuşumdur.
Saygılarımla

Üst Alt