merhaba herkese 16 ay önce trafık kazası yaptım t4 yani tam gögüs ucundan aşagısı gitti arkadaşlar kırıklardan dolayı da 10 tane vida var .Şuan ne durumdayım 11 ay fizik tedavide yattıktan sonra eve geçtim yaklaşık 5 aydır felan evdeyim sabah akşam fizik tedavi yapıyorum düzenli olarak ağırlık çalışıyorum diyet yapıyorum kilo düşürmek için 88 den 72 ye geldim .İyileşme merak edenler kazadan 1 ay sonra kasılmalarım ve refleksler geldi şuanda kasılmam çok ama alıştım ilaçları biraktım yavaş yavaş dozu azalttım suan almıyorum zaten pek etki etmiyordu karnımın sağ tarafında sağ bacagımda dize kadar sırtımda da yine sağ taraf daha yoğun hislerde açılma oldu ha sıcak soğuk veya acı hissetmiyorum oralarda hala ama dokununca orası karıncalanıyor oyle anlıyorum hanı biraz dokunuldugunu kas gücünde ise bel ve karın kaslarım biraz güçlendi ama hala çok zayıf tak yapıyorum hala bazen yanma veya böyle tuvaletin hisseder gibi 1 sn lik gel gitler oluyor ama büyük tuvaletde alıştırdım kendimi tuvalete gidiyorum hergun bazen 2 günde bir yedıklerime göre değişiyor en çok şeyi merak ediyorum bu seviyelerde yaralanması olup otururken kambur olan varmı ? Ben dikleştiremiyorum kendimi çok rahatsız edici oturma dengem biraz var zor oluyor halıyle bir çok şey kambur durdugum ıcın sırt agrım artıyor oturdukca bazı kişileri gördüm seviyesi t1 ama bakıyorum dimdik varmı böyle benim seviyemde olup durumunı merak edıyorum acaba kimler nasıl ?