Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T12 kırığı sonrası sol bacağımda kalan kısıtlılık için öneriniz olabilir mi?

dingdong

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar abiler ablalar öncellikle hepinize sağlıklı günler diliyorum 4 yıl önce t 12 bölgesinden hasar aldım uzun süren tedaviler sonrası şuan ayaktayım cok şükür lakin sağ bacağım eski sağlığını kazanırken sol bacağımın uzun süre kullanılmayan kaslari kısalmış durumda bu sebepte yürürken belli belirsiz sekmeye ayak sürümesine sebep oluyor bu durumdan kurtulmam için bana verebileceginiz tavsiye fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler.....

dingdong

Harika bir geri dönüş olmuş. Geçmişler olsun.
Kalan kısıtlılık ayak bileğinde mi? Düşük ayak denilen şey mi? Öyle ise, klasik fizik tedavi ve tabii yüzmek dışında bir yol yok bildiğim.

Güzel dileklerin için teşşekurler bülent abi işin asli şoyle sakat olan yani hasarlı olan bileğimde hareket var 90 derece olmasa bile 80 derece civarinda sorunmun düşük ayak oldugunu düşünmüyorum sadece hasarlı kalan bacağımın arka kısmındaki kaslar kısa kaldı o yüzden kısıtlılık yaratıyor sanırım birazda işten güçten dolayı saldım açma germe hareketlerini

dingdong

O zaman çok kolay zaten. Doğru yapılan bir germe çalışması kısa sürede sorunu giderir.

Üst Alt