Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süt taşı kolyesi nereden bulabilirim?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Bebeği emzirirken sütü arttıran süt taşı kolyesi nerede bulabilirim?
İnternette araştırdım ama yok bulamadım.....
Bir de kan taşı
İlk oğlumda ikisini de kullandım sütüm çok iyiydi.
İkincisinde sütüm hiç yok neredeyse belki bu taşlar arttırır diye...
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim....

Merhabalar..

Süt taşını biliyorum ama bu sütü kaynatırken sütün taşmasını engellemek amaçlı cam bir parça.
Eğer sorduğunuz şey doğal taş şeklinde varsa doğal taş satan yerlerde bulabilirsiniz.

Sütünüzün artması için ;

Emziren anne, günde en az iki litre sıvı, en az iki bardak süt içmeli veya yoğurt ve peynir gibi süt ürünlerini yemelidir.
Protein gereksinimini karşılamak için kuru fasulye, nohut, mercimek gibi kuru baklagiller, et, tavuk, balık gibi yiyeceklerden her öğünde yemelidir.
Bol bol sebze ve meyve ihmal edilmemelidir.
Ayrıca sütünün az geldiği düşüncesinde olan annelerin şekerli gıdalardan ( pekmez, bal, reçel gibi...) daha fazla tüketmesi tıbben tam kanıtlanmış olmamakla birlikte faydalı olacaktır.

Merhaba birde vitamalt içecekler var annenin sütünü arttırmak için kullanılan kullanan annelerde baya bir etkili olduğu bilinmektedir.
İlk bebeğinize kullandığınızı söylediniz bu tarz önemli olduğunuza inandığınız şeyleri saklamakta fayda var diye düşünüyorum

Güzelim benim dediğim küçük bi taş parçası...kolye ucu şeklinde...
ilk bebeğimde
Eski komşum vermişti kan taşı ile birlikte hacdan gelmişti ona....
Ondan mı bilmiyorum iyi süt vardı...
Şimdi başkasına vermiş ....
Süt yapar ne dedilerse denedim...
Olmayınca olmuyor.....:(

Eğer hacdan gelen bir ürünse Hac-Umre malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz o zaman.
Sorun belki psikolojiktir.Doktorunuzla kesinlikle görüşün.
Ve doğal taş satan yerlerde küçük kolye küpe tespih vs satılıyorya,
Ametist taşı vs. var bunları satan yerlerde olabilir.
Bir de kaya tuzu gece lambası var onu alabilirsiniz odanıza.
İnsanı rahatlatan, enerji veren vs. özellikleri varmış.

Olmuyor diye şartlamayın kendinizi. Olur inşallah doktor kontrolüyle.

Üst Alt