Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Susurluk Kent Konseyine Teşekkürler!

naimsav

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Susurluk Kent Konseyi, köyüme (Evime) gelip benim yanlız olmadığımı ,herhangi bir sağlık sorunum olduğunda ,kendilerine bir tel etmemle yanımda olcaklarını söylemeleri,
belden aşağı tutmayan ve yanlız yaşayan beni çok çok sevindirdi ve duygulandırdı.
Allah' ta onları sevindirsin,Susurluk kent konseyine bu candan çalışmaları için çok teşekürler.
Naim Sav 37 yıllık omurilik felçli.

247494_10150200714893533_639048532_7274276_3900807_n.jpg

Bugün bizi kendi evinde çok güzel ağırladın.. Sohbetlerimizin tadı bambaşkaydı.. Biz de sana çok teşekkür ederiz Naim abiciğim.. Hayatımızda bundan sonra hep seni örnek alarak yaşayacağız.. İyi ki senin gibi dünya tatlısı bir insanla tanışmışız.. Tekrar tekrar teşekkürler..

Ayrıca bizim seninle tanışmamıza vesile olan yurdumuzun bitanecik ablası; Gülcan ablamıza çok teşekkürler ediyoruz.. Tekrar görüşmek üzere inşallah Naim abiciğim...

Sayın Kaymakam ve Jandarma Komutanı, Susurluk Kent Konseyine Naim Agbiyi böyle özel bir günde yanlız bırakmadığınız için TEŞEKÜR ederim yanlız öyle özel günlerde değil sahil günlerdede hatırlamanızı ve ziyarette bulunmanızı Naim Agbinin hiç bir şeye ihtiyaçı yok yanlızlıktan başka Allah sıhat versin ilğilendiğiniz için bir daha TEBandirma Engellilerderneği (Albümler TEŞEKÜR ederim
Yönetim kurulu adına...

Üst Alt