Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü belgesi alım sürecinde yaşadıklarım "Burası Türkiye" dedirtiyor

halim_066

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
ben ankarada oturuyorum memleket yozgat raporlarımı yozgattan aldım yaw bende kas erimesi var % 51 raporum war, ben gittim 1 sene önce ehliyet kursuna ehliyet almak için ben engellıyım dedim (h) ehliyetini sordum boşver sana yaramaz dediler
tabi benımde (h) ehliyetı ile ozamanlar ne avantajları oldugunu bılmıyordum b sınavına gırdım kazandım direksıyon sınavındanda geçtim
sonra bana bi kaç abim sen (h) ehliyetı neden almadında b aldın dedıler anlattılar ne işe yaradığını ben de araştırdım iş işten geçti sürücü kursu yanılttı beni Allahından bulsunlar

neyse yeniden masrafa gırdım bi (h) ehliyetı veren sürücü kursu buldum neyse raporlarımı verdım tamam dedıler sadece direksıyon sınavına girdim onuda geçtim bi sorun yok
2 gün önce emnıyetten h ehlıyetımı alacaktım oradan da araba almaya gıdektık bana emnıyete gittim ehlıyetımı vermedıler neden dıye sordum sen raporunu yozgattan almısın ankaradan almalısın dediler sürücü kursunun hatası dedi iyice incelemeden dosyayı vermısler sana dedı polis para için böle yapmıslar sana dedı. o sürücü kursu da Allahından bulsun

bu pazartesi ANKARA HASTANESİNDEN rapor almaya gıdecem h ehliyeti için araba sürebilir raporu vermezlerse raporu b eski b ehlıyetıde h ehlıyetıde harcadım parada boşa gıdecek en kötüsüde araba alamıcam
inş. hayırlısıyla rapor olumlu çıkar !! burası türkiye herşey oluyor işte !!

bendede aynısı oldu tasdiknamemin fotokopisini aldılar onunla gönderdiler emniyete emniyet fotokopiyi kabul etedi aslnı 3 güna radım bulup gösterene kadar kabul etmediler evraklarımı oysa başta söleseydi kurs ona göre gidip mezun olduğum okuldan alırdım 1100 km ötedede olsa gider alırdım memleketten lakin kurslar kendi kazansında ne olursa olsun mantığındalar...

Aynı şehirden rapor alınması gerektiğine dair mevzuatı sorup öğrenebilir misiniz emniyetten? Neye dayanarak sürücü belgesi alımında rapor kurs ile aynı şehirde olmalı deniyor? (Bilmediğim için, öğrenmek adına soruyorum)

Bu sorunu bende yaşadım açtı mevzuatu gözümün önünde okudu. Mevzuatta " İl Sağlık Müdürlüğünün belirlediği hastanelerden sağlık kurulu raporu alır" ibaresi var. Yozgattaki hastaneyi Ankara il sağlık müdürlüğü belirlemiş olmuyormuş yani. Memurun yorumlaması böyleydi :D

Hangi yönetmeliğin hangi maddesi acaba. Bir fikri olan var mı?

Üst Alt