Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü adayı engellilere Özel tertibatlı araçla direksiyon eğitimi verilir

leomemo

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,

Ben İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorum, ehliyet almak isteyen arkadaşlar , sürücü kurslarında özel tertibatlı araç bulup, direksiyon eğitimi almakta zorlanıyor.
İstanbul Avrupa yakasında yaşayıp direksiyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara elden tertibatlı aracımla eğitim verebilirim..

Saygılarımla

Tel:05386745233
Mehmet DEMİRTAŞ

leomemo

Çok güzel düşünmüşsün kardeşim. İhtiyacı olan arkadaşlar için bir fırsat

teşekkür ederim abi. maalesef sürücü kurslarında engelli aparatlı araç bulmak çok zor..

[FONT=sans-serif]Merhaba Arkadaşlar.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Engelli ehliyet almak isteyen arkadaşlar, [/FONT][FONT=sans-serif]İstanbul Avrupa yakasında yaşayıp özel direksiyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara [/FONT]"sağ elden gaz ve fren” tertibatlı aracımla eğitim verebilirim.

Bilginize…

Tel: 0532 522 49 83
Mustafa PARLAK

İstanbul Avrupa yakasında yaşayıp direksiyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara elden tertibatlı aracımla eğitim verebilirim

[FONT=sans-serif]Merhabalar uzun zaman oldu ancak yine de bir sorayım, Avrupa Yakasında bir bayan için elden tertibatlı özel direksiyon eğitimi veriyor musunuz. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.[/FONT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt