Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli engelli raporlarının sürelerinin uzatılmasına dair bir gelişme var mı?

Aslan1975

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
30.06.2023 e kadar uzatılan süreli engelli raporların durumu hakkında bir gelişme var mı?hastaneye sevk gelmedi ne yapmamız gerekir

Raporum 2 yıllık öğretmen atamalarında hak kazandım 18/06/2023 de doluyor atama ve evrak tesliminde problem olur mu ?

Kronik hastalığı olan ve sürekli ilaç kullanan kişilerle, engelliler için 2020'de başlatılan rapor geçerlilik süresini uzatma uygulamasının devam ettiğini belirten Koca, son olarak geçerlilik süresinin 30 Haziran'a kadar uzatıldığını anımsattı.

Bakan Koca, "Raporunu henüz yenileme imkanı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeniden uzatılmıştır. Raporlar, bu tarihten sonra kademeli olarak yenilenecek." bilgisini paylaştı.

Arkadaşlar raporlar 2024 un 6 inci ayına kadar uzatıldığını öğrendim İski den arandığında başka bilgisi olan varmi

Geçerlilik süresi 01.01.2020 tarihinden sonra sona ermiş/erecek süreli sağlık raporu bulunan ve yeniden
rapor düzenlenmemiş olan kişilerin raporlarının 30.06.2024 tarihine kadar geçerli kabul edilmeye devam
edilmesinin uygun olacağı değerlendirilmiştir diyor. 01.01.2020 tarihinden önce olanlar yenileyecek benim anladığım

hiker

peki 2024 hazirandan sonra rapor günü bittiği için sevk mi almak gerekiyor yoksa mhrs den mi ustte biri yazmışta

Bu uygulama sadece Engelli ÇALIŞANLAR için mi yoksa Engelli emeklileri ve Malülen emeklilerinki de uzatıldı mı arkadaşlar?

Bilgisi olan yazabilir mi lütfen?

Not: İlaç raporlarından bahsetmiyorum. Emeklilerin engelli ve malül kontrol muayenesi heyet raporlarından bahsediyorum. Onlar da uzatıldı mı?

Engelli emekli nasıl oluyor bilmiyorum ama geçenki gibi evet sağlık raporları da uzatıldı

elif77 raporunuzdaki branşdan mhrs randevusu alıyorsunuz, branş doktorunuz sağlık kuruluna sevk ediyor diye biliyorum.

Aslan1975

Benim raporum 18 kasımda bitiyordu ben yeniledim gene 2 yıllık verildi.uzatılan süre benim rapor süreme eklenir mi ben raporlar uzatılmadan önce yani 28 eylül 2023 te raporunu yeniledim.yeni karar benim rapor süremi uzatır mi??

Ben yeniledim raporu 28 eylül 2023 de 2 yıllık.

Ben yeniledim ya artık uzatırar...

Psikoterapi

Üsteki soruma cevap verir misiniz

Rapor surem uzatilir mi acaba bilen var mı

Soruma cevap verebilen yok mu?

Üst Alt