Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli tekrarlayan yatak yarası için ne önerirsiniz?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kalçamda 5 cm genişliğin de bir yara olmuştu oturarak asla kapanmadı sonun da 4 ay hiç kalmadan yattım ve tedavi ile iyileşti deri bütünlüğü tamamen sağlandı yara kapandı fakat şimdi kalkmaya başladım aynı yer tam ortadan kararmaya başladı yatıyorum bir kaç günde hemen düzeliyor fakat günde 7 8 saat oturmaya başlarsam aynı yer yine hemen kararıyor oturmaya devam etsem kesin açılacak yani yara iyileşti ama oturmaya başlarsam aynı yerden yine bası oluşuyor tamamen düzelmişti 2 3 gündür yine oturmaya başlamıştım günde 7 8 saat ve yine aynı yer kararmaya başladı bu durumu yaşayan var mı ne tavsiye edersiniz iyileşen yerdeki taze deriyi güçlendirmek için.

c555
Roho mindere oturuyorken ciltte renk değiştirmesi tuhaf bir durum. Aklıma gelen ihtimaller şunlar:
1- İçinde hiç hava yoktur ve sandalyenin tabanına oturuyorsunuzdur
2- İçinde çok hava vardır ve minderin içinde değil üstünde oturuyorsunuzdur.

Minderi kılıfından çıkarın, iki elinizle minderin kenarlarından hafifçe içe doğru büker gibi yapın ve biri bunun fotoğrafını çeksin. Buraya ekleyin ve görelim.

İkincisi ise (düşük bir ihtimal) renk değiştiren bölge bir sebeple aşırı hassas durumda ve o bölgenin basıdan bir dönem arındırılması gerekir. İlk önce şu fotoğrafı çekip buraya şu linki kullanarak (https://www.hizliresim.com/) gönderin sonra başka değerlendirmeler yapmaya çalışalım.

Üst Alt