Herkese merhaba..
Doğum Tarihi: 03.05.1983
SGK Başlangıç Tarihi : 13.08.2000
Aylık Başlangıç Tarihi (kaza tarihi) : 01.12.2010
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı: 70.00
Maliluyet Oranı: 11,3
(ATK'nın kazanın olduğu yıl belirlediği oran daha yüksekti ancak son kesinleşmiş olan oran 11,3 olarak belirlendi)
Davam tam 10 yıl sürdü ve son duruşma bu mart ayında olacak ve karara çıkacak.
Bu orana göre bana ne kadar gelir bağlanır?
10 yıllık birikmiş maaşım bu orana göre ortalama ne kadar olur sizce?
Son olarak..
Benim GSS borcum (beş bin) TL'ye ulaştı ve daha önce hiç ödeme yapmadım.
Gelir testi başlangıç tarihi de: 01/11/2013 yani bu tarih borçlandırılmaya başlanan tarih ama ben öncesinde hukuken zaten iş kazası nedeniyle 01.12.2010 tarihi itibariyle malul kabul ediliyorum.
Buna bağlı olarak; maluliyet nedeniyle GSS kapsamından çıkarılıp borçlandırılma son bulacak mı? Böyle bir uygulama var mı? Şayet varsa; birikmiş GSS borç tutarı da malul kabul edildiğim için iptal edilir mi? Tarih farkı nedeniyle...
Sürekli iş görememezlik geliri olanların çalışmasalar bile ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanma hakları var mı?
Bu konu da bilgilerini paylaşacak olan herkese şimdiden teşekkürler.
Doğum Tarihi: 03.05.1983
SGK Başlangıç Tarihi : 13.08.2000
Aylık Başlangıç Tarihi (kaza tarihi) : 01.12.2010
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı: 70.00
Maliluyet Oranı: 11,3
(ATK'nın kazanın olduğu yıl belirlediği oran daha yüksekti ancak son kesinleşmiş olan oran 11,3 olarak belirlendi)
Davam tam 10 yıl sürdü ve son duruşma bu mart ayında olacak ve karara çıkacak.
Bu orana göre bana ne kadar gelir bağlanır?
10 yıllık birikmiş maaşım bu orana göre ortalama ne kadar olur sizce?
Son olarak..
Benim GSS borcum (beş bin) TL'ye ulaştı ve daha önce hiç ödeme yapmadım.
Gelir testi başlangıç tarihi de: 01/11/2013 yani bu tarih borçlandırılmaya başlanan tarih ama ben öncesinde hukuken zaten iş kazası nedeniyle 01.12.2010 tarihi itibariyle malul kabul ediliyorum.
Buna bağlı olarak; maluliyet nedeniyle GSS kapsamından çıkarılıp borçlandırılma son bulacak mı? Böyle bir uygulama var mı? Şayet varsa; birikmiş GSS borç tutarı da malul kabul edildiğim için iptal edilir mi? Tarih farkı nedeniyle...
Sürekli iş görememezlik geliri olanların çalışmasalar bile ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanma hakları var mı?
Bu konu da bilgilerini paylaşacak olan herkese şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: