Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su içmeyi unutuyorsanız işte bir çözüm...

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
Suyun önemini uzun uzun anlatmıycam;)

Fakat bizim için saatinde ve hergün yeterince su almak ayrıca önemli.Bunun için akıllı telefon uygulaması kullanan çok gördüm ve bende bugün başladım.
Hem ücretsiz hemde kullanımı kolay ve kişiselleştirilebilen biçok uygulama var. Deneyin derim beyler bayanlar...

2 tane öneriym.
1- İçki su- water drink reminder[FONT=Roboto]
[/FONT]
2-hydro coach[FONT=Roboto]
[/FONT]

[FONT=Roboto]

[/FONT]

Zaman artik beyin kullanmama zamani olmus malesef :(

Uyanma saati evden cikma saati mesai baslama saati yemek yeme saati eve gitme saati misafirlige gitme saati uyuma saati alarimlarla geciyo hayatimiz simdide su icme saati ☺sirada ne var ?

bazı insanlar gercekten su ıcemıyor..ben cok ıcıyorum ozellıkle kas hastası olarak su ıcmemız gerekıyomus.ıcemeyenler de belkı cok cay ıctıklerı ıcın su ıcemıyolar.yerı gelır gunde 1 bardak su ıcmeyen insanlar tanıyorum...oyle kısıler varsa önerim surahinin icine yarım lımon kesıp atsınlar ben oyle yontem buldum bulunursa bıkac tanede nane yapragı..

Esra.27 o zmn konunun da muhattabı diilsin.
yeterli su içmeyen bi omurilik felçlinin hiper tansyon , bası yarası , idrar yolları enfeksyonu gibi çok önemli problemleri oluyor. yani doğru su içme sağlıklı yasamın anahtarı bi of için. kısacası bılmeden salladıgın bu konu bızım için çok önemli.
kaldıki bu tel uygulamaları sağlıklı insanlar için ve milyonlarca kullanıcısı var. saatinde antibiyotik almaktansa saatinde su içmeyi tercih ederim.:)

Üst Alt