Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda 1800 günden malul emekli olan ne kadar maaş alır?

Born2die
Düz % 60 rapor değil o istenen karıştırma yani. çalışma gücünün en az 60 ını kaybetmiş olmak gerekiyor alacağın rapora sonuç yazılmaz rapor ssk ya gider ssk onu değerlendirir yüzdesini yani

Barda5
Ben ancak remote çalışabiliyorum yani işyerinde ofiste asla çalışamam.. %70 den fazla iş gücü kaybım vardır sanırım ama bunu nasıl kanıtlarım bilmiyorum..

Born2die
Sgk dan rapor için yazı alacaksın hastaneye gideceksin rapor için muayeneden geçeceksin puanlama hastane yapmaz hastane raporu sgk ya gönderir sgl doktarları analız eder sgk sana rapora göre oran verir ona göre olumlu olumsuz süreç devam eder benim bildiğim bu

Barda5

Aşağı-Yukarı 5.500 tl yapıyor.

Aşağı olamaz.
Onu bilin siz.
Fazlasınıda biz bilemeyiz.

Tesihsi şizofreni olupta 1800 günden emekli olan var mı ?

Şamil67

İllaki vardır şamil ama.

(Bence onların durumu
biraz daha ağır olabilir
diye tahmin ediyorum ben)
(HASTALIK AÇISINDAN)

Benim sorum şu 5.500₺ ile nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz?

ayDÜNYAvazo

Abi ben şizofreniyim yakın zamanda atak geçirdim daha önce çalışırken de geçirdim is yerinden jandarma ile hastaneye götürdüler bana psikiyatri nin calisamaz raporu vermesi için ne yapmam lazım acil tecrubene ihtiyacım var veya ailemin ne yapması lazım aile de durumun farkinda

Şizofreni 1800 günden emekli mi olmalıyım yoksa kamuda çalışmalı miyim?

Arkadaşlar şizofreni ataklar geçiriyorum 2 kere çalışırken atak geçirdim ve isimden oldum düzenli olarak calisamiyorum geçen yine atak geçirdim en az 1 hafta sürdü etrafimdaki leri ajan veya düşman olarak algılıyor um daha önce sözleşmeli er lik yaptım mülkiyet koruma ve guvenlik üzerine iki yıllık uni bitirdim silahlı kimlik kartı mi sivil vatandaşa darp etmekten psikolojik rahatsızlıktan valilik geri aldı. Atak geldiğinde hiç farkında olmuyorum üzerinden zaman geçince fark ediyorum daha önce gerçek silahımi 2 sarjor doldurup geziyordum en son atak geçirdiğimde yanımda çakı yla dolaşıyor um birine zarar verme potansiyeli m mevcut sizce ne yapmalıyım kararsız kaldım yardimci olur musunuz ?kamuda calisirsam maddi yönden bana faydası olacak ama istikrarlı olacağını düşünmüyorum. Emekli olursam hobi edinip evimde oturacagim. Sizce ne yapmalıyım. Ogm büro işçisi kura da ciktim.ekpss puanim 80.399 önlisansa 1 . Alimda puan 81 lere düştü 2.alimda atanma durumum var .

Arkadaşlar ben yetim maaşı alıyorum da SGK raporu süreli vermiş bu önümüzdeki 9. Ayda bitiyor ne yapmam lazim

cerbe

Ailesinin yanında ya da evi olan biri olsa bile zor. Ne kadar ki o bakım maaşı.

kenan91
4300 TL tek gelirim o o parayla geçinip hemde borç ödemek zorundayım 18 ay önce 136 Gr altin almıştım o zaman 67 bin olan borcum şuan 160 bin yaşanmaz dediğin parayla birşeyler yapmaya calisiyorum

Üst Alt