Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Star havalı minderim patladı. Ne yapabilirim?

kcan0404

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba*2016 yılında teksan inovatif*den star marka havalı minder aldım ilk 2 yıl sorunsuz kullandım sonrasına en arka sıradaki*ismi ne bilmiyorum*yıpranmış teker teker hava kaçırmaya başladı Bison Liquid Rubber Sıvı Kauçuk Yapıştırıcı ile yapıştırarak bu zamana kadar geldim fakat şuan*arka sıradakilerin birinde nohut kadar bir kopma oldu bunu nasıl çözebilirim birde bu sürede patlamaya başlaması*normal mi*fotoğrafta*ekliyorum. https://i.imgyukle.com/2019/10/26/EvD5xf.jpg

Aldığınız yere götürdüğünüzde tümüyle ücretsiz şekilde tamir edeceklerinden emin olabilirsiniz. Gerekirse hücreyi tümüyle yenilerler. Garanti süresinin de bir önemi yok...

Çok teşekkür ederim bülent abi bursadan aldım

2 hücre değişimi yapıldı*patlarsa tekrar*hücre değişimi yapacakları söylendi gerçekten teşekkür ederim*çok iyi hizmet veriyorsunuz

Üst Alt