staj deyince benim de aklıma stajım geldi şimdi...
acaba ben ameliyatlıyım diye beni aralarına almazlar mı ya da iş vermezlerse diye ufacık bir tereddüt yaşamadım evet belki fiziksel engelim yok dışarıdan bakan hasta olduğumu anlamaz ama iş ortamı bu ayakta kalmak koşuşturmak gerek eee bu da doğal olarak bedenen beni zorlayan birşey ...
ama kendinden emin olarak ve hatta işi hafife alarak nolcak canım ufacık bişey işte diye bahsetmek, insanlar tarafından da hafife alınıyor ve inan ki hiç dikkat çekmiyor
sonradan bir kız gelmişti benim çalıştığım birime, çok telaşlı ve heyecanlıydı, daha 1 haftalık stajyer olmama rağmen rica ettim amirlerimden izin verdiler sağolsnlar kızı dışarı çıkartıp sakinleştirdim dil döktüm korkma telaşlanma diye... ki ofisten ayrılmak kaytarmak demekti ama amacımın bu olmadığını herkese hissettirmişim ki izin verdiler
yani hepimizin eksikleri var insanız mükemmel değiliz ama önce kendimize güvenip hareket ettiğimizde gerçek meziyetlerimizi görünce insanlar, o kolunu görmeyecekler bile... çünkü sen işini hakkıyla yapmanın ne demek olduğunu insanlara gösterecek ve onların sevgisini kazanacaksın
engeller beyindedir görüntüde değil önce bunun farkına var
ha fark ettiklerinde de sadece evet kolum böyle görmediniz mi gibi dalga bile geçebilirsin bu durumunla... o zaman da özgüveni yüksek ve bedeniyle barışık bir kişiyle karşı karşıya olduklarını anlayıp soru sormaktan çekinirler emin ol
stajın da hayırlı olsun bu arada, aslında en önce söylenmesi gereken şey buydu, çalışmak güzeldir, üretmek, faydalı olmak... bunlar insana büyük bir mutluluk veriyor eğer çalışacağın kurum özeldeyse ki öyle sanıırm, eğer işini hakkıyla yapabildiğini ispatlarsan, sana sonrasında kalman için bir fırsat bile verilebilir