Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, ben şu anda kartal da bulunan spor a.ş. havuzunda gidiyorum. hafta da 2 gün. normal de 110 tl tutuyor. bize %50 indirimli
55 tl ödüyorum. 1,5 saat kullanma hakkın var. gayet güzel.tavsiye ederim. temiz.
Aile hekimi kan tahlili yapıyor ise olur. Spor yapılacak yerde hemşireler oluyor ücret karşılığı yapılıyor. Spor A.Ş il genel müdürlüğüne gidip hangi ilçede yararlanacak iseniz sizi yönlendiriyorlar.
bende Trabzon da havuza gidiyorum. henüz oturmuş bir sistem yok fakat geliştiriliyor. ücretsiz uygulama için belirli saat uygulayan kurumlar var araştırdığım kadarıyla. henüz Trabzon da ücretsiz veya indirimli uygulama başlamadı. indirim olacağı dair söz aldık fakat ücretsiz uygulama hiç gündeme gelmedi. gündeme getirmeyi düşünüyorum.
Slm arkadaşlar Esenyurt belediyesinin yüzme havuzundan da yararlanabilirsiniz ücretsizdir engellilere özel seanslar var esenyurt içi servislerinde var sadece yüzme değil bir çok branşta engellere özel dersler var