arkadaşlar ben düşündüm ki yeni bir konu açalım adı SCA olsun scalı olan her arkadaş yazmak ıstedıgı her seyı deneyımlerı tecrubelerı belırtılerı ilaçları bilgilerini bu forumda paylaşalım. ne dersiniz
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Helal kız ...............bak ark ben ank gobegındeyım kımseden fayda yok senelerdır bana ılac yok dedı bende boyunumu egdım geldı...bu ılacı bana tart dedı sana bısey dıyım mı ark hastalara burdakıler yardımcı bız basladık ıstersen takıp et sen bılırsın tart opuyoım senı cnm saol sen benım umut ısıgım oldun sayende hayattan bıkmısken umutlandım............
fa nin cesiti yokben fa testim var bu demek degil fa lıların hepsi yürüyemez benım fa olup yürüyen koşan çok arkadşım var çokyavaş ilerlior ama onlar benden kat kat iii drumdalar bende bir zmanlar 2 km yürüyodum şimdi eve gitmekte zorlanıyorum çok ilerledi. nerdeyse ayak tabanlarımı hissetmiyorum ama o dedigim arkadaşlar halen iyiler çok ufak dengeleri bozuk o kadar
bizdede fa nın çeşidi olmalı.. bence . varmıdır acaba..?
vardir ama eve kapaniyorlardiryanlıs anlama ark adasım.....ben sadece sunu dedım bana burdalıler destek oldu burayı takıp et fayda gorurusun ......... ya ank hıcnmı falı sca lı yok ben hıc gormedım
bizde de fa nın çeşidi olmalı.. bence . var mıdır acaba..?