Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal yardim alanlar dikkat: her şey değişiyor…

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
Aile bakanligi sosyal yardimlari tek elden yonetecek avrupa modeli karari alacaklar
Cesitli adlar altinda cesitli kurumdan yardim olmayacak
Yardimlar tek elde toplanacak
Ilk is ise yerkestirilecek
1 5 yas arasi cocuklar krese verilecek
Yakit kira destegi olmayacak
Barinma iste calistigiyla odeyecek
Bunu kabul etmeyenlerin destekleri kesilecek

Eger dogru uygulanirsa 5 cocuk icin yardim parasi alip uyusturucu icenler olmayacak

Yürü koçum yürü 100 TL çocuk parasıyla aylık gecimmi sağlanır Almanyada 600 ero veriliyor orda enflasyonda yok burda ekmek 15 TL olmuş

@(Gölge),

Yani gosterilen iste calismak zor
Belediyesinden ayri
Tarikatindan ayri
Devletten ayri
Zekat denen insanlarin verdiklerini toplami daha iyi calismadan hepsi daha avantajli😂

@(Gölge), Merhum Karaoğlan Bülent Ecevit, Hükümeti devrettiğinde ekmek 6 sıfır atılmış hali tanesi 25 kuruştu. :( Yeni Rakı 8 buçuk liraya da vardı. :D

@GRAHAM BELL,

Tek elden tek kurum tarafından verileceğine herkes gene malum şahsın ağzının içine bakmak zorunda bırakılacağız. Lütfedip gönlünden ne koptuysa, kafasına ne kadar eserse... "Kimse rol çalamaz bizden, bizden cömerti yok" (!) hesabı...

@Sessiz Dünyalı

Malum şahsın dün bir videosu düştü.

Yanına bir engelli çocuk getiriyorlar, bu da cebinden bir deste para çıkarıyor.
Sonra kitlenip kalıyor bir süre, (annesinin "göster ama verme" dediği zamanları hatırladı sanki)
hareket ettiğinde de parayı tekrar cebine koyuyor.

Ecevite çok laf söylemişti zamanında, Ecevitten kötü duruma düştü. Allah yardımcısı olsun, yaşlılık zor, çok kötü durumda belli.

@BayKukla,

Hizmetli memurum her işi yapıyorum üzerime düşen bide hamallık işleri çikti 😜😜😜😜

@ucuncubahar, Bir şey demek isterdim de, malum şahıs adli sicil kaydımda izini bırakır. Anlatmam gereksiz mi bilmiyorum. Evvelsi gün, çevrimiçi sunucularda oyun oynarken şahsi bilgisayarım üzerinden elemanın tekini etiketlemeye çalışıyordum kullanıcı adını "Erdoğan (bilmem ne) 53" yapmıştı. Ben etiketledikten sonra oyundan kaçtı tabi kendileri bir şey söylemeye çalışırken. Yarım yamalak etiket atmaya çalışınca da oyun içi sohbetin günlük kayıtlarında kaldı. Ben, hakaret etmiş olarak gözükmemek için yanlış anlaşılmaya girmesin diye elemanın üçüncü parti yazılımdaki bilgilerini alıp "CİMER" üzerinden şikayet yolladım. Sebebi ise yarın bir gün velimle/vasimle birlikte şafak operasyonunda gözaltına alınırsam mahkemeye sunacak delillerim bulunsun diye. Gerisini biliyorsunuz zaten. Günah Keçisi durumuna düşerim. Kurunun yanında durduk yere yaşlar yanar. (Umarım saçmalamamışımdır. Konu dışına çok çıktık ama.)

Dünya Engelliler Günü bu yıl da gargaraya getirildi!

Engelsiz Türkiye Platformunda konuşmuş; "...noktasında..", "...suretiyle.." gibi bilindik söz kalıplarıyla farkındalık, mesuliyet, sosyal aktiviteler, kültürel projeler(dincilik diye okuyun), hükümet olarak sosyal aktiviteler(akp etkinlikleri, gazze mazzecilik kastediliyor), toplumsal bilinç, falan gibi içi boş soyut laflar... Ha, bir de sinirlenip birini azarlamış ses düzenindeki aksaklık yüzünden. Cart curt... Yani gene gargaraya getirildi 3 Aralık.

Çoktandır sadaka niteliği taşıyan komik rakamlardaki engelli aylıklarının iyileştirilmesi?.. "Ekonomik destek" gibi anahtar kelime bile ağza alınmadı. Anlaşılan, aylıklar gerçek enflasyon karşısında daha da erimeye devam edecek. Hatta, bir zaman gelecek ki, ATM'den çekmeye dahi tenezzül edilemeyecek bir para olacak.

Hele sukur sessiz dunyali site politikasi usulunce konuyu dogrultti😂
Yoksa akibeti ucra koselere cekilecek sakincali piyade payesine erecekti😂😂😂

@GRAHAM BELL,
Belediyeler kreş açtı ya 40tl 4 çeşit yemek falan veriyorlar onların önünü kesmek için bir hamle olabilir. Akp kadın kolları kreş ve okulları ele geçirmişler. Tarikat ve cemiyetler okulları ele geçirmiş yakında chp, akp ve tarikatlar bu özel okul ile kreşler yüzünden birbirleri ile papaz olacak. Okul değip geçme dehşet para var o işte kıyafet 15k kitap 30k yıllık ücret 300k dan başlıyor.
Belediye yardımlarını kesip oy almasınlar diye bir hamle diye düşünüyorum.

@Reborn,

Ma,um konuyu ben acmisim😂modetorun gazabina ugratmak icin ugrasma simdi dicem gizli dehlizlere atarlar canim konumu😂😂😂
Genede bi cift lafimi esirgemicem bir koyu chpli olarak
Cumhurbaskanligi seciminde chp ye oyum ama
Bir ankarali olarak akpye vermem
Iyi partinin oyu az yazik olur
Dur seeen mahdum erbakana veriyim ben oyumu ankara icin
Nasilsa dinci partiyi seviyo bu ankara yerlisi
Sehrin gobeginde kopek parki yapip insanlari bu azgin kopeklere isirttigi icin agziyla kus tutsa mansur baskana oy vermeyecegim😃

Akillim, Filistin ya da Suriye de ölen din kardeşlerim diye başlık açarsan sürekli en tepede olur.😂😅🤣 yoksa açtığın sayfanı platformun 7 kat dibine gömerler.

Esad ve ailesi Suriye den kaçtı diye manşet at!😂

@(Gölge), okulda 3 kişi hademe. 2 si kadın. biri beline bir şey sarmış "ben taşıyamam,yerleri silemem" diyerek mutfaktan çıkmayıp çaycılıktan öte yürümedi. Diğerinin ise çocuğu gelip annesine yardım ediyordu ve bana. Benim omurilite de tümör var bu arada. Artık yapamıyorum.biz de bilirdik bele göstermelik bir şeyler sarmayı. ;)

Üst Alt