Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal güvenlik kurumu atanan arkadaşlar süreci paylaşalım

volkan46

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kurumla ılgılı ve basvuru suresınce yapılması gereken ve ızlenılack yol hakkındakı bılgılerımızı burda paylasalım.

yok bende atandım. resmi sitede duyurulmasını bekliyorum

Hayirli olsn. Bn kahramanmarasa atandim cuma gunu gittim tlf numaramialdilar kendilerine bi bildirim gelicekms. Onuda beklicez heralde

bende biraz araştırdım öncelik olarak sgk nın sitesinden duyuru yapılması gerekli. bu duyuruda bu bu evrakları hazırlayıp, ankaradaki merkez sgk başkanlığına teslim etmeni isteyecekler

insan kaynakları daire başkanlığına bağlı olan atamalar şu müdürlüğü evrakları inceleyecek ve sınavda kazandığın yere atamanı yapacaklar. atamnın yapıldığı il müdürü seni ilcelerdemi yoksa merkezde mi görevlendirecek onun kararını müdür verecek.

ögleden snra kuruma gıdecem ona gore bılgı verırım yanlız evakları ankaraya teslımı benım bıldıgm kadarıyla bızım kurmda yok kamu hastaneler kazananların basvurusu o sekılde

ankara sgk daki adam bu şekilde söyledi. istersen eldende verirsin ama diplomanın aslını görmek isteyecekler. yada noter tastikli göndermen gerekecek. ben kendi adıma söylüyorum kendim götürmeyi düşünüyorum

bende sgk ya atandım şuan beklmedeyim sgk sitesinden duyuru yapacaktır.

Bn bugunde gittim duyuru yayinlanacak diyorlar.daha bisey billi deil evraklari elden teslim faln diyosunuz..bekleyinnnn yarin aciklanir buyuk bi ihtimalle

ben ankaradaki merkezle dün konuşmuştum. salı yada carşamba sitede yayınlanacak demişti

sitede duyuru yapınca linki paylaşırmsınız burada rica etsem

270 85 05 die bi numara verdiler. arıyorum sürekli meşgul çalıyor..vaktiyle evrakları hazırlayayım dedimdi ama ulaşamadım gitti..

Bn aradim arkadaslar sgk insan kaynaklari daire baskanligini bir iki gune kadar internet sitesinde duyrulacak orayi takib edin dediler.

(0312)270 84 19-207 84 01 daire baskanliginin numaralari atama islerine falan bakiyrlar bilginiz olsn.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN
ÖMSS 2012/1 SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU
A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR
Özürlü Memur Seçme Sınavı sonuçlarına göre Kurumumuzda boş bulunan 92 adet Memur
kadrosuna atama yapılabilmesi için boş kadroları gösterir kadro cetvelleri Devlet Personel
Başkanlığına gönderilmiş olup, ÖSYM tarafından 09/08/2012 tarihinde ÖMSS 2012/1 yerleştirme
sonuçları ilan edilmiştir.
Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav Ve Kura
Usulü Hakkındaki Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, ÖMSS 2012/1 yerleştirme sonuçlarına
göre Kurumumuza yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeler;
1- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği. (aslı gösterilmek kaydıyla
Kurumca da tasdik edilmiş sureti kabul edilir.) Yurtdışından mezun olanlar için Yüksek Öğretim
Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi gereklidir.
2- 2 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm son altı ay içerisinde çekilmiş olacak)
3- Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları
Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe Kabul edilen en az %40
oranında özürlü olunduğunu gösteren sağlık kurulu raporu.
4- Askerlik durum beyanı. (Askerlik yapmış ise terhis belgesi)
5- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf
içinde)
7- ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi çıktısı.
B- ATAMAYA ESAS BELGELERİN TESLİM YERİ
Adayların iş talep formu ile atamaya esas belgeleri 07/09/2012 tarihi mesai sonuna kadar
Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu
Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 5.Kat 524 odaya elden veya posta ile (postadaki
gecikmeler kabul edilmeyecektir.) teslim etmeleri gerekmektedir.
Bu müracaatlarla ilgili olarak tüm duyurular ANA SAYFA internet adresinden
yayımlanmak suretiyle ilan edilecek olup, ilgililere bu durum tebliğ edilmiş sayılacaktır.
C- YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin yerleştirilmeleri geçersiz sayılarak
atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler
ve haklarında, Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Savcılığına
suç duyurusunda bulunulur.
İlanen duyurulur.

Agustos son gunse ozman biz eylul gibi ise baslariz heralde.

Belgeleri eldenmi vereceksiniz yoksa postaylami gonderecekseniz arkadaslar

eylül ayının 7 si son gün işe başlamamız ekimi bulur

ben posta ile göndereceğim inşallah.

Postaylada pek güvenmiyorm ankaraya gidecm herhalde sağlam olsn:)

Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf
içinde) diyor el yazısı diyor normal yazı olmazmı arkadaşlar el yazı şartmı:D

Bana ait bisey olmadugi icin dolduracak biseyde yok. İsim soyisim bitti;)

sebboy, kastedilen kalemle doldurulması. daktilo veya bilgisayarda doldurulmamasıdır. Normal bir şekilde yazabilirsin tabii. imkanı olan postaya vermesin elden götürsün bence, eksiklik varsa hemen düzeltilir o zaman.

Bayramı'dan snra giderim aceleye gerek yok zamn var daha bide Bayram üstü geliş gidiş sıkıntılı olur baya kalabalık olur

ne kadar önce verilirse işlemler o kadar çabuk bitmez mi ? ayın 7 sine kadar son tarih ama o zamana kadar bütün herkesi bekletmezler herhalde

Son tarih bitmeden once kimseyi atamzlar sanmiyorum

Bide arkadslar sgk nasil bi kurum bilgisi olan varmi yazdk geldi ama bnim pek bilgim yok:)

volkan46;
hehhe diğerlerini nasıl doldurucan kim doldurcak:D

mrb arkadaşlar ben türkiye halk sağlığı kurumuna atandım.ömss kılavuzunda sadece bilgisayar işetmeni sertifikası istiyor.saat yazmıyordu tercih ettim.şimdi öğrendim.benim 100 saatlik ama 120 saat istiyor.ne yapmam gerekiyor.lütfen yardım edin.

Üst Alt