Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] %80 'ağır özürlü' ve 'sürekli' ibareli raporu Kredi Yurtlar Kurumu yeterli bulmuyor..?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
[Soru] %80 'ağır özürlü' ve 'sürekli' ibareli raporu Kredi Yurtlar Kurumu yeterli bulmuyor..?

Arkadaşlar , 2022 için rapor aldım . raporda % 80 beden fonksiyonları kaybı , ağır özürlü ve süresi kısmında süreklidir yazıyor . ben bu raporu kredi yurtlar kurumuna yollamak istedim mail attım önce .maile gelen cevapta raporda çalışamaz ibareside olması gerektiği yoksa % 80 ve sürekli yazmasının bi şey ifade etmeyeceği yazılıydı .Bu doğru mu yani gerçekten yeniden rapor çıkartıp çalışamaz ibareside ekletmeli miyim ? zaten %80 ağır özürlü ve sürekli yazıyor bunlar gerçekten yeterli değil mi ?

(bu arada 2 yıl üniversiteye giderken almıştım krediyi , eğer % 80 raporum olursa krediyi geri ödemede kolaylık sağlanıyomuş . o yüzden bu raporu kuruma vermek istiyorum.)

sorunum bu arkadaşlar yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler .

Üst Alt