slm dostlar..ben aranıza yeni katıldım..iyi ki de katılmışım...yaşım 27 öğretmenim..yıllar önce olduğum bu skolyoz ameliytı hakkında bir forum bulacağımı aklımın ucundan bile geçirmezdim...ben de o zamanlar kendimi yanlız hissediyordum...tek dayanağım Rabbim di...
her neyse zamanla tanışırız herhal..benim sorum şu..ben eski belgelerimi karıştırıp skolyoz derecemin 37 olduğunu öğrendim... bu derece nasıl sizce.. bunda tehlike ya da ameliyat sınırı nedir.... sınır nedir..
gerçi ben yıllardır normal hayata devam ediyorum ve hiçbir sıkıntım yok ama yine de merak ettim bu forumu görünce de bilenler vardır diye sorayım dedim..şimdiden teşekkürler..
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR
GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR
her neyse zamanla tanışırız herhal..benim sorum şu..ben eski belgelerimi karıştırıp skolyoz derecemin 37 olduğunu öğrendim... bu derece nasıl sizce.. bunda tehlike ya da ameliyat sınırı nedir.... sınır nedir..
gerçi ben yıllardır normal hayata devam ediyorum ve hiçbir sıkıntım yok ama yine de merak ettim bu forumu görünce de bilenler vardır diye sorayım dedim..şimdiden teşekkürler..
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR
GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR