Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan işitme kaybı olan arkadaşlar hayatla nasıl baş ediyorsunuz!?

darwin0123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sonradan işitme kaybı yaşayan, duymakta sorunu olmayıpta sosyal ortamda anlamakta zorlanan arkadaşlar var mı? ve iş hayatınız nasıl? ayrıca bizim gibi insanların toplanabildiği bir topluluk var mı ? Ben yüksek lisans bitirdim ama kaç aydır iş bulamıyorum. hayattan sosyallikten sıyrıldım resmen...

8 yaşındaki oğlum su çiçeğinden sonra işitme kaybına uğradı çocuğum neye uğradığını şaşırdı yapcak bişey yok hayat devam ediyor

En fazla duyan kulakta çınlama her daim var ama bi stres anında daha fazla oluyor..Dialog içindeyken sürekli tekar ettirmek zorunda kaldığın için ve anlayışsız oldukları için dahil olamıyor dışlanıyorsun. Normalde zaten sinirliydim daha da sinirli oldum. Paranoyaydım daha da paranoya oldum. En sonunda sessiz evime kapandım.
İşin en berbatı da bu Engel çeşidinin en verimsiz olanı. İsdihdam ihtimali nerdeyse sıfır.
Yani... Baş edemiyoruz.

Üst Alt