Merhaba arkadaşlar işitme cihazlarıyla ilgili benimde birkaç sorum olacak; sağ kulakta %82 db sol kulakta %42 db işitme kaybı var uzun zamandır işitme cihazı almaya çalışıyorum. son olarak duyumed firması tarafından biri 2 hafızalı 4 kanallı (800 tl) biri de 2 hafızalı 9 kanallı (1400 tl-650 euro) olmak üzere iki ayrı işitme cihazı önerildi (cihaz sol kulak yani %42 lik kayıp için öneriliyor)
1400 tl lik cihazı denedik ancak cihaz çok yankı yaptı ama denemeyi yaptığımız oda boştu dolayısıyla ekolu olmasından kaynaklı olabilecegini de düşünüyorum. sormak istediğim şey şu:
1- sonic marka cihazın kalitesi, verimliliği ve güvenilirliği nedir ?
2- bu özelliklerdeki cihazlara göre bu fiyatlar normal mi, önerebileceğiniz başka markalar var mı ?
3- bu cihazlarda bulunan kanal sistemi ne işe yarar ve kanal sayısının fazla olmasının ne gibi avantajları vardır?
not => marka sonic ama modeli bilmiyoru.m ayrıca bu cihaz kulak içi modelidir.
vereceğiniz cevaplar ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
1400 tl lik cihazı denedik ancak cihaz çok yankı yaptı ama denemeyi yaptığımız oda boştu dolayısıyla ekolu olmasından kaynaklı olabilecegini de düşünüyorum. sormak istediğim şey şu:
1- sonic marka cihazın kalitesi, verimliliği ve güvenilirliği nedir ?
2- bu özelliklerdeki cihazlara göre bu fiyatlar normal mi, önerebileceğiniz başka markalar var mı ?
3- bu cihazlarda bulunan kanal sistemi ne işe yarar ve kanal sayısının fazla olmasının ne gibi avantajları vardır?
not => marka sonic ama modeli bilmiyoru.m ayrıca bu cihaz kulak içi modelidir.
vereceğiniz cevaplar ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...