Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Son günlerde ...

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Verdana]Çok koştum , çok yoruldum , çok çalıştım . Burnuma kadar işlere battım. Notlar aldım, yazdım , çizdim, çözdüm. Çok gereksiz insanlarla uğraştım , çok gerildim. Hasta oldum , yorgan-döşek soğuk algınlığı üzerine , haftasonlarına migren atakları sığdırdım . Evde yatmaktan sıkılınca alışverişe daldım. Dekorasyon değişiklikleri yaptım. Geniş çaplı temizlik operasyonu başlattım. Topladım, düzenledim , sıra sıra sıraladım. Evi sarıp sarmaladım. Etüd merkezine çevirip evi yeğenlerle ingilizce, matematik ,türkçe testleri çözdüm. Bilgisayar oyunu oynadım, Nickelodeon izledim. Bünyeden mutfak çıktı sonra, pizza, pasta, kurabiye işlerine sardım.[/FONT]

[FONT=Verdana]Yetmedi… Hiçbirisi geçirmedi bu karmaşıklığımı hayatımın en radikal kararını alma safhasında.[/FONT]
[FONT=Verdana]Ne yapacağımı bilmiyorum:rolleyes:[/FONT]

ruhhali.png

yurtdışına çıkalım semacım, memleket sınırları dar geliyor artık bize:eek:

Öyle mi yapsak acaba :p

Bazı anlarda öyle radikal kararlar almaktan hiç çekinmemek gerekiyormuş denenmiş ve güzel tecrübeler edinilmiştir tarafımdan..:)

Semoşum lütfen kafanı karıştırma ve yap elinden geleni yap...:eek: ERTELEME...

yapacak bir şeyde kalmamışki :) sen başını alda kac bencede

Akşam verdiğim listeyi denedin mi sonuç ne çıktı merak ettim şimdi bak.. Önemli kararar alırken mantık kadar çılgınlıkta gereklidir bunu unutma şekerim :)

:confused: Galiba bir süre askıya aldım düşünmeyi kızlar , ama sonra tekrar ele alacağım bu konuyu...

:(

Evim der ki, " Beni bırakma ,
çünkü burada senin geçmişin yaşıyor."
Yolum der ki, " Gel ve beni izle ,
çünkü ben senin geleceğinim. "
Ve ben hem eve,
hem de yola derim ki,
" Benim ne geçmişim,
ne de geleceğim var.
Eger kalırsam,
kalışımda bir ayrılış vardır;
gidersem,
ayrılışımda bir kalış.

Yalnızca sevgi ve ölüm
her şeyi değiştirebilir....

(Khalil Gibran)

Hahahaa kendimi okurken yoruldum :) )) Ne 2011 yılıydı yahu , çok şükür bugünüme, huzuruma ve aldığım kararlara..

Üst Alt