Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ve Sağ elden engelliyim. %70 raporum var, ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Hayali

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sol elimde hiç parmak yok sağ elimde de baş parmağım ve kepçe hareketi yapabilmem için doktorların yaptığı bir parmak var 4 parmak yerine geçen yani 2 parmak var...

% 70 malül raporum var siz ben im araba kullanmama izin verirler mi? Ötv siz araç alabilirmiyim?

Sürücü yönetmeliği'ne göre alabilirsiniz bence. İnsan evladı bir doktor ve heyet bulmanız kafi (Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi). vites kolu yükseltilmiş otomatik vitesli araç kullanabilir ve bu aracı vergi avantajı ile satın alabilirsiniz...

Şöyle bir rapor işinizi görür bence: "Direksiyonunda topuzu bulunan, vites kolu yükseltilmiş özel donanıma sahip otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır"

Çok teşekkür ederim sağolun....

Birde insan evladı dr veya heyeti olduğuna inandığınız bi hastahane varmı İstanbulda Okmeydanı veya İstinye düşündüm ama şu heyet daha anlayışlı derseniz ona başvurayım belkitecrube eden arkadaşlar fikir verebilir :D teşekkürler şimdiden...

hadi bülent bey,cevap verin.iki hastahaneden hangisinin dr ve heyeti insan evladıdır?:))))))))))))))))))))))))))))))

illa 2 si olması gerekmez ;) istanbulda olsun yeter ayrıca ciddi sordum soruyu forumdan takip ettiğim kadarı ile durumu ortalama aynı olupta raporu alan da var alamayan da baska ilden rapor alanda var istanbul gibi bir şehirdede şu hastahaneye hiç uğrama der biri git burası daha mantıklı dr ların olduğu bi hastahane der diye sordum:confused:

şişli etfal hastanesini tercih ederseniz daha iyi olur

En küçük bir tecrübem olmadı... Doktor gece uykusuz kalmışsa veya gazı varsa yapacak bişey yok! Gazı olmayan doktor bulana kadar devam...

ooooooo yandık o zaman aslında vardır neden vardır 1 hastahane vardır bu tür vakkalar pek uğramaz Dr ları da heyeti neyi nasıl yapacağını bilmez bihastahane vardır heyet raporu konusunda aktifdir rutin bi işlemdir tabi büyük hastahaneyi tercih etmek lazım bide akşamında dr un kuru fasulye yememiş olmaması için şanslı olmak lazım anlaşıldı ama ben başvuru deneyimleri paşlaşacağım belki birine faydası olur ....

Okmeydanı araştırma hastahanesinden anlayışlı bir ortopedi doktoru sayesinde hiç uğraşmadan raporumu onaylandı.

H sınıfı ehliyet alabilir

Özel tertibatlı araç kullanabilir

Sürekli kutucukları işaretliydi...

Bu tür rapor alacak arkadaşlara tavsiyem (İstanbulda yaşayanlar için) okmaydanı araştırma hastahanesi çok sayıda heyet raporu verdikleri için konuda uzmanlaşmışlar...

gözünüz aydın,darısı sıkıntı çeken arkadaşların başına.

uzmanlaşmadan ziyade,doktorlarımız bu konularda anlayışlı davransa problemlerin çoğu işin başında halledilmiş olacak.

Üst Alt