Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kulak total kayıp ile ehliyetimi değiştirirken sorun yaşar mıyım?

blowteam

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
10
Merhaba Herkese hayırlı ramazanlar,
geçirdiğim bir rahatsızlıktan ötürü sonradan işitme engelli oldum %52 raporum mevcut benim ehliyetimi değiştirmedim fakat yaptığım araştırmalardan sonra ehliyetimi değiştirip araç almak istemekteyim.
şimdi sol kulak total kayıp diğer kulağımda 60dsb kayıp görülmekte.
sana ehliyet vermiyoruz deme şanslarıı varmıdır bunların.
yada bu yolu yapan varmı bana yol gösterecek. Amacım ötv araç muafiyeti olduğu ehliyetime 42 kodları eklettirmek.
ama eğer yenielemede sorun yaşayacaksam hiç o yola girmeyeceğim
şimdiden tşk ederim

Merhaba Konuyla alakasız ama özel değilse hangi rahatsızlıktan dolayı işitme kaybınız oldu.Benimde sol kulak total kayıp ve meniere hastalığım var sağ kulağım hep çınlıyor bu sene iki kez grip yüzünden işitme azlığı yaşadım çok kötüydü.Açıkçası tamamen sağır olmaktan çok korkuyorum

@blowteam, işitme kaybı olan bir kişiye ötv Muafiyetli araç verilmiyor üzgünüm ya ortopedik engelli olacaksın yada %90 raporun olacak o zaman araç alabilirsin

Üst Alt