Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumdan %45 sakatlığım var. Hangi sınıf ehliyet almalıyım?

sempatiker

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaslar sol kol özürlüyüm suan raporum uzerımde olmadıgı ıcın ıcerıgını yazamadım % 45 koldan 10 da iç hastalık varda yanı hastaneye gıtsem saglık raporu ıcın ehlıyette ne olur sonuc ben normal almak ıstıyorum

Sol kolunuzdaki kısıtlılık ne kadar? Gözle görünür bir durum varsa, B sınıfı değil, H sınıfı sürücü belgesi verilir. Eğer sol kolunuzu kullanamıyorsanız, sürücü belgesine temel olacak raporda "Otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" benzeri bir ibare yazdırmanız işinizi görür.

Abi kas ve sinir sistemleri sorunu var yanı kısa ve cansız sag ele göre oranla en az 7 cm digersinden kısa cansız ama hareket ettirebiliyorum normal vermezlermi

-Okuduğum kadarıyla size H verirler;Çünkü sol kol da engeliniz var ve otomatik vites kullanma zorunluluğunuz olabilir.
-Tabiki de heyetin verecek olduğu karar önemlidir.

Ama ben h sınıfı istemiyorum kardesım normal arabayı rahatca kullanıyorum hatta tır ve kepce bıle yanı rahatca ya bana h verırlerse

-Efendim o zaman heyetten çıkacak sonucu beklersiniz.

Kolay Gelsin

Bence de H sınıfı verirler. Ve otomatik vitesi şart koşarlar...

Üst Alt